• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Startsida / Utbildningar / Arbeta i Fortnox Lön steg 2

Arbeta i Fortnox Lön steg 2

Utbildningen är till för dig som arbetat i Fortnox Lön en tid eller som har kunskaper inom andra program och som vill ha tips och idéer om hur du kan effektivisera ditt arbete i Fortnox Lön. Du behöver grundläggande programkunskaper samt teoretiska kunskaper om ämnet. Utbildningen är datorledd, ta med din egen bärbara dator - eller hyr en av oss!

2 500 kr

Visa alla utbildningstillfällen
För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som arbetat i Fortnox Lön en tid och som vill ha tips och idéer om hur du kan effektivisera ditt arbete i Fortnox Lön.

Syfte

Syftet är att du efter ditt deltagande i utbildningen ska ha kunskapen att på ett effektivt sätt sköta lönearbetet i ett litet till medelstort företag.

Kunskaper och erfarenhet

Grundläggande kunskaper inom Lön samt grundläggande kunskaper i Fortnox Lön.

Innehåll

Vi går igenom funktioner som förenklar ditt arbete i Fortnox Lön. Vi tittar på hur du kan använda kalendariet för lönerapportering från de anställda, hur du på ett lätt sätt lägger upp egna lönearter etc. Vi följer även de händelser som sker i ett litet till medelstort företag under året och hanterar händelser såsom semesterårsavslut, FORA, kontrolluppgift etc.

Mål
När du gått utbildningen ska du ha kunskapen att effektivt använda Fortnox Lön.
Bra att veta

Utbildningen är ett datorlett programseminarium. Under dagen går vi igenom funktioner i Fortnox program. Övningsuppgifter sker via din egen dator. Observera! Ta med egen dator eller hyr en av oss! Vill du hyra dator, kontakta oss för Prisuppgift!
I seminarieavgiften ingår förmiddagsfika, eftermiddagsfika samt lunch.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen
Stad Datum Tid Plats Pris