Fortnox Byråavdelning består av 13 kundansvariga, vars främsta uppgift är att stödja och hjälpa byråerna att bli mer digitala.

– Vi har länge haft som ledord till våra kunder “tänk stort, men börja smått”. Ett bra tips är att börja att leverera värde mot företagaren. Vilka moment tar mest energi för dig som konsult och för företagaren? Digitalisera den processen, säger Adam Malmström, chef för avdelningen.

 

Starta igång resan – börja enkelt

Byråavdelningen hjälper både nya och befintliga kunder att arbeta ännu mer digitalt.

– Många byråer är pressade och har svårt att investera tid i digitaliseringen. Men gör man det blir man effektivare. Vårt råd är alltid att börja enkelt, det viktiga är att starta resan.

– Ska man börja digitalisera sin byrå rekommenderar vi att börja med en process. När man känner sig trygg tar man nästa steg. Det viktiga är att man börjar effektivisera byråns processer för att byrån ska kunna bli mer rådgivande. Vi finns med hela tiden som stöd och hjälp, säger Adam.

Det Adam och hans kollegor främst hjälper till med är effektivisering av kundfakturor, leverantörsfakturor, kvitton och löner. Avdelningens medarbetare är i snitt ute och besöker byråer tre dagar i veckan. De hjälper även byråer via webbmöten. Fortnox erbjuder också många webbutbildningar.

– Höstens förändring i vårt byråerbjudande gör att vi är extra efterfrågade och många byråer vill komma igång med Fortnox Lön och Fortnox Digital byrå.

 

Dags att jobba med mer rådgivning

Adam är säker på att ingen i framtiden kommer lägga tid på att stansa siffror, utan att det mesta kommer att automatiseras. Det gäller därför för byråerna att hoppa på tåget för att gå mot mer rådgivande tjänster.

– Den stora grejen just nu är e-fakturor. Nu kräver alla myndigheter att fakturor skickas som e-faktura. Mitt råd till byrån är att rida på vågen och hjälpa företagen att komma igång. Alla tjänar på att vara mer digitala.

– Vill du också starta din förändringsresa, tveka inte att höra av dig.

Vill du vet mer om hur din byrå kan bli mer digital? Läs mer om det här

 

DSCF9109-2-e1561966498238.jpg

Adam Malmström

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Bakom kulisserna med Team Nature

Bakom kulisserna med Team Försäkring

Fortnox poppar upp i din stad

Bakom kulisserna med Team Experience

Alla har vi varit små

24 timmars kreativitet utan gränser