CRM gör din försäljning effektivare

Bild som illustrerar blogginlägg

  19 apr, 2018

Vill du ha bra koll på dina affärer från första kundkontakt till betald faktura och göra din försäljning ännu mer effektiv? Då är ett CRM-system den optimala lösningen för dig som är småföretagare.

Oordning och kaos i listor och en massa viktig kundinformation utspridd i pärmar. Det är ett skräckscenario som ingen företagare vill ha.

Lösningen är ett CRM-system. Med det samlar du allt viktigt försäljningsmaterial på ett och samma ställe och sparar tid och pengar. Försäljningen blir mer effektiv, du får struktur i säljprocessen och bättre överblick.

 

De främsta fördelarna med CRM-system:

    • Du sparar en massa värdefull tid som du tidigare har lagt på att leta efter dokument och information på olika ställen. Här finns allt samlat på ett och samma ställe.

 

    • Du sparar pengar. Du kan jobba med fler kunder samtidigt och avsluta affärer snabbare med ett effektivt informationssökande. Du hinner med mer helt enkelt och det ger mer pengar.

 

  • Det blir enkelt att ha koll på dina befintliga kunder och deras uppgifter med allt material samlat på samma ställe. Det underlättar för dig i ditt arbete med kunder och försäljning. Och kunden blir också nöjd, något som ju alltid är bra!

 

Effektivisera säljprocessen och vinn fler affärer med vårt nya Fortnox CRM som lanseras inom kort. Läs mer här

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

9 tips som kan få småföretag att växa

Känns det som att du står och stampar på ett och samma ställe med ditt företag? Är det kanske dags att växa? Då måste du trampa upp nya vägar som kan leda dig dit du vill. Se till ...

 11 mar, 2019
Starta företag som nyanländ eller asylsökande

Är du asylsökande eller nyanländ med uppehållstillstånd? Funderar du på att starta eget företag? Precis som en svensk medborgare har du rätt starta företag i Sverige. Vi har samlat...

 08 mar, 2019
Glassigt sommarjobb ledigt? Tänk på det här!

Behöver du anställa sommarjobbare i sommar? I så fall finns det en hel del du bör tänka på. Om det är en ungdom du ska anställa är det viktigt att du har koll på vilka särskilda re...

 19 mar, 2019

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB