En sömlös säljprocess med nya Fortnox CRM

02 jul, 2018

Fortnox nya CRM lanserades i slutet av maj och passar de som vill komma igång med mer effektiv försäljning och få struktur i säljprocessen. Per Närstad, VD på Bolagsplatsen.se - Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser, fick tidigt en fråga från Fortnox att pilottesta nya CRM:et och han är mycket nöjd med resultatet.

– Ja, det kändes mycket bra medan vi provade pilotversionen och nu har vi gått över till den skarpa varianten. Det är ett enormt lyft jämfört med CRM Säljstöd som vi hade tidigare, konstaterar han.

 

Sömlöst system minskar arbetsbörda

Det är inte bara ett effektivt verktyg för säljarna när de befinner sig ute på fältet, utan även för Per i sitt arbete med uppföljning och rapportering. Kopplingen till övriga Fortnox program såsom Fakturering och Order & Offert gör det till ett sömlöst system som minskar arbetsbördan för säljarna, enligt Per.

– Vi använder naturligtvis även appen, och den har gjort att vi inom organisationen fått en smidigare säljprocess. Det skapar en enkelhet och tydlighet för våra säljare. Särskilt säljtavlan är ett utmärkt verktyg för oss.

Med säljtavlan erbjuds en överblick av pågående affärsmöjligheter. Här kan man exempelvis se värdet på affärerna och hur man ligger till mot budget.
 
Läs mer om nya Fortnox CRM här
 

Per Närstad, Bolagsplatsen.se

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB