En sömlös säljprocess med nya Fortnox CRM

Bild som illustrerar blogginlägg

  02 jul, 2018

Fortnox nya CRM lanserades i slutet av maj och passar de som vill komma igång med mer effektiv försäljning och få struktur i säljprocessen. Per Närstad, VD på Bolagsplatsen.se - Sveriges största marknadsplats för företagsöverlåtelser, fick tidigt en fråga från Fortnox att pilottesta nya CRM:et och han är mycket nöjd med resultatet.

– Ja, det kändes mycket bra medan vi provade pilotversionen och nu har vi gått över till den skarpa varianten. Det är ett enormt lyft jämfört med CRM Säljstöd som vi hade tidigare, konstaterar han.

 

Sömlöst system minskar arbetsbörda

Det är inte bara ett effektivt verktyg för säljarna när de befinner sig ute på fältet, utan även för Per i sitt arbete med uppföljning och rapportering. Kopplingen till övriga Fortnox program såsom Fakturering och Order & Offert gör det till ett sömlöst system som minskar arbetsbördan för säljarna, enligt Per.

– Vi använder naturligtvis även appen, och den har gjort att vi inom organisationen fått en smidigare säljprocess. Det skapar en enkelhet och tydlighet för våra säljare. Särskilt säljtavlan är ett utmärkt verktyg för oss.

Med säljtavlan erbjuds en överblick av pågående affärsmöjligheter. Här kan man exempelvis se värdet på affärerna och hur man ligger till mot budget.
 
Läs mer om nya Fortnox CRM här
 

Per Närstad, Bolagsplatsen.se

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor

Levererar du till offentlig sektor? Då är det ett krav att du skickar elektroniska fakturor från och med 1 april 2019. Riksdagen har nämligen fattat beslut om en ny lag, som betyde...

 04 feb, 2019
Marknadsföring du bör satsa på 2019

Det blir allt viktigare för företag att jobba med digital marknadsföring, för att synas och sticka ut. Men vad bör du satsa på för att synas 2019? Vilka trender är det som gäller? ...

 22 jan, 2019
Så startar du en e-handel

Två av tre personer handlar på internet under en genomsnittlig månad. Om ditt företag finns på nätet och har en e-handel, kan du fånga kunder som annars inte hade hittat din fysisk...

 06 mar, 2019

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB