Funktionen innebär en lätt och smidig kommunikation där kunden får en notis när du skickat ett meddelande. Du får sedan läskvittens när meddelandet är läst. Kunden kan svara och även skicka in underlag direkt i meddelandefunktionen. Det är dessutom tryggt och säkert då både du och kunden behöver vara inloggade i Fortnox och ha rätt behörighet för att kunna ta del av informationen. Meddelandefunktionen kan också användas som en chatt med kollegor. Ni kan chatta direkt om specifika bokföringsposter och även gå tillbaka och se vad som tidigare sagts och gjorts, då all konversation sparas.
 

Så här kommer du igång:

  • Skapa nytt meddelande – Öppna chatten och välj att skriva ett nytt meddelande, välj sedan företag och användare. Nu är det bara att skriva ett meddelande och skicka iväg.
  • Skapa nya användare direkt från chatten – Finns användaren inte upplagd i Fortnox kan du skapa användare direkt från chatten. Du kan lägga till hur många användare som helst. Chatten är kostnadsfri, både för dig och dina kunder.
  • Instruktioner skickas till din kund – Första gången mottagaren får ett meddelande skickas ett mail och ett sms om att ett meddelande finns att läsa, samt instruktioner om hur man laddar ner appen. Tänk på att ha rätt e-post och telefonnummer på användarna i Fortnox så att meddelandet kommer rätt.
  • Från appen kan din kund enkelt lämna in underlag och svara på dina meddelanden – Din kund får en pushnotis i mobilen som visar att det finns ett meddelande från dig i Fortnox App. Kunden kan nu enkelt svara på frågor och skicka in saknade underlag – direkt via appen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Utdelning eller lön i aktiebolag – vad är mest gyn...

Viktiga datum för skatter och moms 2021

Nya lagar och regler 2021

Fyra förslag för företagare ur budgetpropositionen...

Belopp och procentsatser för 2021

Förmånsbil – så fungerar bilförmån (Guide)