Ett smidigt program för samarbete

Bild som illustrerar blogginlägg

  05 jan, 2018

Marika Pettersson arbetar på redovisnings- och revisionsföretaget Swedrev i Stenungssund. Hon använder Fortnox Lön tillsammans med sina kunder.

– Jag har arbetat med Fortnox i många år. Det började med bokföringsprogrammet och efter hand har övriga program också blivit en del av min vardag. Jag tycker att löneprogrammet, som jag började använda redan 2010, ger både mig och mina kunder en stor flexibilitet i samarbetet.

Lättillgängligt och effektivt
Marika har såväl uppdrag som innebär att hon tar hand om all administration, medan andra är mer uppdelat där kundens personal själva tar hand om exempelvis sin tid- och avvikelserapportering.
–Det är just detta som är stora grejen med Fortnox, att både jag och mina kunder har tillgång till det via den molnbaserade tekniken. Det blir lättillgängligt och effektivt.

Swedrev är en av Stenungsunds större affärs- och revisionsbyråer med 15 anställda. Sedan sommaren 2016 är de en del av Baker Tilly.

 


Marika Pettersson, Swedrev

Läs mer om Fortnox Lön här

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor

Levererar du till offentlig sektor? Då är det ett krav att du skickar elektroniska fakturor från och med 1 april 2019. Riksdagen har nämligen fattat beslut om en ny lag, som betyde...

 04 feb, 2019
Marknadsföring du bör satsa på 2019

Det blir allt viktigare för företag att jobba med digital marknadsföring, för att synas och sticka ut. Men vad bör du satsa på för att synas 2019? Vilka trender är det som gäller? ...

 22 jan, 2019
Så startar du en e-handel

Två av tre personer handlar på internet under en genomsnittlig månad. Om ditt företag finns på nätet och har en e-handel, kan du fånga kunder som annars inte hade hittat din fysisk...

 06 mar, 2019

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB