Exklusiv träff för dig som Byråpartner

Du missar väl inte mässan Ekonomi & Företag den 26-27 september? Nu har du ytterligare ett skäl att gå. Den 27 september, innan mässan startar, bjuder vi in till en exklusiv träff med oss. Bara för dig som är Fortnox Byråpartner.

Är du Fortnox Byråpartner? Grattis! Under mässan Ekonomi & Företag bjuder vi in till en perfekt start på dagen – nämligen Kickstart! Nyckelpersoner från oss finns på plats för att presentera spännande nyheter för dig och din byrå. Dessutom introducerar vi vårt nya affärsområde – Fortnox Försäkringar.

Välkommen till att kickstarta dagen med oss den 27 september kl. 07.45 – 09.30.

Anmäl dig redan nu – träffen är självklart kostnadsfri.

Det här är en av många fördelar som du som byråpartner får ta del av. Konceptet Fortnox Byråpartner har varit en succé i redovisningsbranschen under de senaste åren. Idag har samtliga Sveriges största byråkedjor centrala avtal med Fortnox och totalt arbetar fler än 14 400 redovisningskonsulter och revisorer i Sverige kontinuerligt i Fortnox program. I vårt förmånliga erbjudande Fortnox Byråpartner får du tillgång till allt du behöver för att enkelt fördela arbetet och skräddarsy samarbetet med varje enskild kund.

Vill du också bli Byråpartner? Läs mer här

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB