Fortnox Hälsa är en vårdförsäkring som har tagits fram i samarbete med Trygg-Hansa och innebär att man kan få medicinsk rådgivning av sjuksköterskor dygnet runt, alla dagar i veckan. Behöver man träffa en läkare finns ett rikstäckande vårdnät som garanterar ett besök hos en specialist inom sex arbetsdagar. Inom 14 dagar är man sedan garanterad operation. Fortnox Försäkringar släppte Fortnox Hälsa i höstas. När tjänsten vid årsskiftet lanserades i Fortnox App har man gjort det möjligt för kunderna att enkelt ta del av all samlad försäkringsinformation.
 

Prisvärd försäkring för småföretagare

Att erbjuda en vårdförsäkring blir allt viktigare för att locka personal till företag. En undersökning, gjord på försäkringsbolagets Bliwas uppdrag, visar till exempel att en bra vårdförsäkring via jobbet rankas högre än att bli erbjuden en tjänstebil eftersom det ger den anställde en ekonomisk trygghet. För små och enmansbolag kan det vara svårt att få tag i en bra och prisvärd försäkring. Fortnox Hälsa är särskilt framtagen för att möta just den här gruppen, med en bred omfattning som ger mervärde för såväl arbetsgivare som anställd.

– För småföretagare är det svårt att förhandla fram en lika omfattande och prisvärd vårdförsäkring som Fortnox Hälsa. Enkelheten och priset är oftast avgörande när man pratar om den här typen av försäkringar, vilket Fortnox Hälsa tagit fasta på. Som inloggad i Fortnox kan man enkelt lägga till vilka personer i företaget som ska ha försäkringen, säger Lalle Zlatanovski.
 

 

Allt samlat på ett och samma ställe

Fortnox Försäkringar har tänkt på helheten när de samlar all försäkringsinformation och gör det lätt överskådligt i Fortnox App. Det ger även kunderna möjlighet att direkt i appen ringa sjukvårdsrådgivning och få hjälp. Det innebär att försäkringen får en enkelhet, både för företaget som köper produkten och för den som ska använda försäkringen.

– I normala fall köper man en försäkring och får försäkringspapper och villkor som skall sparas någonstans. Sen måste man hålla koll på vilket nummer man ska ringa om man behöver hjälp. Här blir allt samlat på ett och samma ställe, man ser snabbt vad försäkringen täcker, om den är aktiv och med ett knapptryck når man sjukvårdsrådgivningen. Eftersom det dessutom är i samma app som anställda får lönebesked och liknande, är användaren redan bekant med appen och behöver inte ladda ner något nytt, avslutar Lalle.
 
Läs mer om Fortnox Försäkringar och Fortnox Hälsa här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

5 5 5

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Tips inför det nya löneåret 2020

Allt du behöver veta om semester och semesterplane...

9 tips som kan få småföretag att växa

Nya lagar och regler 2020

Anställa sommarjobbare? Tänk på det här!

Marknadsföring du bör satsa på 2019