Under åren som gått har programmet utvecklats och byggts på med ny funktionalitet. Alla våra redovisningsbyråer har varit – och är – en viktig del i detta arbete, genom att bidra med nya önskemål på funktioner som underlättar er vardag. Vi uppskattar det och det är något som vi i största möjliga mån också alltid försöker att tillgodose.

Idag är Fortnox Lön ett komplett löneprogram som innehåller all den funktionalitet som majoriteten av små och medelstora företag har behov av. Självklara saker som avvikelserapportering, semesterhantering och rapporteringar till Fora, Collectum och SCB, finns sedan många år. Dessutom finns det möjligheter att enkelt anpassa programmet så att det fungerar efter företagens eventuellt egna regler om hur lönerna ska hanteras.

Att dela på lönearbetet mellan byrån, kunden och dess anställda ger verkliga tidsvinster. Rätt person gör rätt sak. Det ger också ökad delaktighet och kontroll för alla, tar bort onödiga frågor, och minskar felkällorna. I hela denna process vill och ska vi vara ert stöd.

Nu automatiseras det som går att automatisera. Ett sådant exempel är arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI), där Fortnox skickar in underlaget till Skatteverket helt automatiskt. Ingen mer hantering av filer, som både tar tid och kan bli fel. “Automagiskt”, som vi säger!

För vårt mål är alltid att göra det svåra och tidskrävande i lönehanteringen så enkelt som möjligt. Att fortsätta utmana för att hitta nya sätt att effektivisera din vardag. Om de senaste tio åren varit händelserika, så tror jag att det kommer att hända minst lika mycket de kommande tio åren. Framtidens lönearbete kommer att se helt annorlunda ut. Det kommer att finnas nya tekniska möjligheter som förenklar, samtidigt som både vårt samhälle och myndigheternas krav har förändrats.

På tal om enkelt så kommer vi redan i höst lansera Lön Mini, ett program där småföretagare med några få klick kan fixa lönerna direkt i mobilen. Det kommer innebära både bättre kontroll och tidsvinster för företagaren, samtidigt som du som lönekonsult får möjlighet att få in mer underlag digitalt.

Följ med oss på en spännande resa in i framtiden. Vi vill göra den tillsammans med er!

/Malin Sköld, Product Manager, Fortnox Lön

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Tid i januari är årets julklapp

Mitt råd: Gör det nu!

Tekniken öppnar dörren till framtiden

Året då automatiserat lönearbete tar fart

Det är inte programmet som avgör

Morgondagens redovisningssystem kommer vara enkla,...