529
2019-02-27T08:48:51+01:00 2019-02-26T15:49:59+01:00 Livet på Fortnox Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2019 sv

Fortnox poppar upp i din stad

Livet på Fortnox | 26 februari, 2019

Under 2019 besöker Fortnox ett flertal städer runt om i landet med Fortnox Pop Up. Syftet med dagen är att du ska få inspiration och mer kunskap om hur du arbetar på bästa sätt i Fortnox, och på så sätt få mer tid över till annat.

Fortnox kommer besöka flertal städer runt om i landet under 2019. Med Pop Up vill Fortnox inspirera till nya digitala arbetssätt, för att få dig att kunna ägna mer tid åt det du vill. Men även höra mer om din vardag, oavsett om du är företagare, redovisningskonsult eller planerar att starta företag.

– Vi kände att det behövdes en dag då alla får mötas samtidigt, både konsulter, deras kunder, företagare och andra intresserade. Under Pop Up vill vi visa småföretagare och redovisningskonsulter hur de kan jobba tillsammans i Fortnox för att bli effektivare och spara tid. Om du jobbar som konsult är det jättebra om du tar med din kund eller dina kunder, för att lära er mer tillsammans och få en enhetlig bild, säger Anita, Utbildare på Fortnox.

 

Bli inspirerad och inspirera andra

Fortnox Pop Up är en dag då alla kan mötas på en och samma plats, för att bli inspirerade och inspirera varandra. Dagen liknar en mindre mässa där du kan gå runt och prata med olika medarbetare från Fortnox, gå på föreläsningar, eller prata med någon av Fortnox samarbetspartners. Om du inte har möjlighet att delta hela dagen går det lika bra att kika förbi en liten stund.

– Under föreläsningarna kommer vi bland annat visa olika flöden i programmet, och vad du vinner på att jobba på detta sätt, säger Anita.

 

Fortnox Popup

 

Få hjälp direkt på plats

Under hela dagen kan du få supporthjälp direkt på plats. Du har möjligheten att ställa den där frågan som du länge funderat på, men inte tagit tag i. Förbered dig gärna innan på vad du vill veta, då blir det mycket enklare för dig att få ut det just du vill ha ut av dagen.

– Tänk på hur du jobbar idag. Är det något du vill förändra? Prata med en medarbetare på Fortnox för att gå igenom just dina behov och funderingar. Passa också på att knyta kontakter med andra bolag, utbyta erfarenheter eller träffa en byrå för ett eventuellt samarbete, säger Anita.

 

Arbeta effektivt – spara tid

Syftet med dagen är att visa dig hur du jobbar effektivt i programmet, och ge dig ett resultat med mindre administration och mer tid. Fortnox löser din administration och finansiering på ett enkelt och effektivt sätt. De vanligaste arbetsmomenten digitaliseras och automatiseras och kan göra stor skillnad för ditt företag, framförallt sparar det mycket av din tid. Lägg den sparade tiden på dina medarbetare eller gå hem till din familj någon timme tidigare. För att du ska kunna jobba effektivare och få den tiden över kommer nu Fortnox till dig, och det finns fortfarande platser kvar. Gör din anmälan här

 

 

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Livet på Fortnox | 05 apr, 2019

Bakom kulisserna med Team Experience

Team Experience är specialister på kund- och användarupplevelsen. Varje dag jobbar de med att göra F...

Livet på Fortnox | 06 mar, 2019

Bakom kulisserna med Team Nature

Behovet av att bygga en app till Fortnox kunder blev starten till Team Nature och ett härligt gäng m...

Livet på Fortnox | 17 jun, 2019

Bakom kulisserna med Team Försäkring

Fortnox Försäkringar är ett av Fortnox dotterbolag, ett nytt och piggt företag som är mer än redo at...