Vad ger det dig som konsult för värde att arbeta med Fakturaservice? Hur fungerar det i relation med kund?

– Det som är värdefullt för mig som konsult är främst funktionen som stämmer av konton. Det fungerar också självklart lättare när inbetalningar och avgifter bokförs automatiskt. Fakturaservice sparar också mycket tid för mig.
– Jag uppmuntrar mina kunder att använda Fakturaservice. Det är bekvämt för både kunderna och mig att så mycket som möjligt sköts digitalt och automatiskt.
 

På vilket sätt underlättar Fakturaservice ditt arbete?

– När kunderna använder Fakturaservice så sköts även bevakningen av fakturorna, vilket underlättar mycket för både företagen och för mig som konsult. Det min senaste klient som aktiverade fakturaservice är mest nöjd med är att slippa bevakningen av inbetalningarna och att slippa komma ihåg när påminnelser ska skickas och så vidare.
 

Vad är det bästa med Fakturaservice?

– Smidigt, enkelt att använda och tidsbesparande.
 
Läs mer om hur du och dina kunder kan jobba smartare med faktureringen här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Våga vara säljande!