Ledarskapsprogram för långsiktig tillväxt

Bild som illustrerar blogginlägg

  06 Nov, 2018

Talent Management Program heter ledarutbildningen som just nu pågår på Fortnox. Tio deltagare från olika verksamhetsområden på företaget genomgår den halvårslånga utbildningen. Den omfattar ledarskapets alla dimensioner och syftet är att skapa en långsiktig bas för den framtida ledarförsörjningen i det växande företaget.

Programmet har ett brett perspektiv på ledarskap och fokuserar inte bara på personalledande positioner, utan på alla roller med någon typ av ledande funktion, som t.ex. projektledare.

– Den framtida kompetensförsörjningen av ledare är väldigt viktig. Genom att ge möjlighet till utveckling för de talanger som redan finns hos oss bygger vi en långsiktighet. Det är också ett bra sätt att behålla talang och kompetenser som kommer till oss; det här ger en möjlighet till personlig utveckling och stimulans, säger Sara Nylén, HR-chef på Fortnox .

 

En av deltagarma på utbildningen är Karolina Sten. Hon jobbar idag som supportansvarig på byråsupportavdelningen, och ser många fördelar med programmet:

– Jag får en viktig erfarenhet och kompetens som jag kan använda i min nuvarande arbetsvardag, men som också gör det möjligt för mig att ta mig an nya roller. Fortnox är ett växande företag, och det krävs ledare på olika positioner i en sådan verksamhet för att man ska kunna fortsätta växa. Att satsa internt är resurssmart, men det skapar också engagemang och stolthet.

 


Sara Nylén, HR-chef

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

Bakom kulisserna med Team Experience

Team Experience är specialister på kund- och användarupplevelsen. Varje dag jobbar de med att göra Fortnox program och tjänster användbara och skapa en bra känsla för kunden. Vi ha...

 05 apr, 2019
Fortnox poppar upp i din stad

Under 2019 besöker Fortnox ett flertal städer runt om i landet med Fortnox Pop Up. Syftet med dagen är att du ska få inspiration och mer kunskap om hur du arbetar på bästa sätt i F...

 26 feb, 2019
Bakom kulisserna med Team Nature

Behovet av att bygga en app till Fortnox kunder blev starten till Team Nature och ett härligt gäng med en skön laganda. Medarbetarna i teamet hade aldrig byggt appar förut men fick...

 06 mar, 2019

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB