307
2019-09-12T14:49:29+02:00 2019-08-19T10:04:41+02:00 Digitalisera byrån Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2019 sv

Missa inte Fortnox utbildningar

Fortnox utbildare står i en lövskog tillsammans

Digitalisera byrån | 19 augusti, 2019

Har du problem med momsrapporten? Funderingar om semesteravvikelser? Eller vill du få bättre koll på Fortnox Digital byrå? Fortnox erbjuder mängder med webbutbildningar för att göra din vardag ännu enklare.

Fortnox webbutbildningar kan du ta del av var du än befinner dig. Det enda du behöver är tillgång till en dator med fast internetuppkoppling och en uppdaterad webbläsare. Google Chrome, Firefox eller Safari fungerar utmärkt. Via webben kan du gå grundkurser i de flesta av Fortnox program och även flera påbyggnadskurser. Fortnox erbjuder även specialistkurser inom bland annat Momsrapportering, Rut- och rotavdrag samt semesterhantering.

– Våra populäraste webbutbildningar är Kom igång i Lön och Kom igång i Bokföring. Annars är vårt event Pop Up det som är mest populärt, säger Anna Ericsson, utbildningschef på Fortnox.

För Fortnox Byråpartner är kurserna ”Fortnox Digital byrå kom igång” och “Arbeta Digitalt som Fortnox Byråpartner” helt kostnadsfria. De två webbutbildningarna hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i Fortnox program samt att effektivisera ditt och dina kunders arbete med hjälp av Fortnox Bokföring och leverantörsfakturaattest.

– Våra webbutbildningar ger en snabb genomgång för att man på bästa sätt ska komma igång med programmen.

 

Nya utbildningar online för dina kunder

I juni utökades de digitala utbildningar med en ny form av kurser online. De digitala kurserna är helt kostnadsfria och eleverna får tillgång till dem via webben och kan gå utbildningarna när de hinner och har tid. På så sätt blir man inte uppbunden vid en speciell dag. Till en början blir det onlinekurser i fakturering, leverantörsfakturor och lön.

– Vi vänder oss främst till mindre företag och deltagare som inte har någon kunskap om våra program än, förklarar Sisse Handrup, projektledare för onlinekurserna.

Fortnox erbjuder också kurser på plats i Stockholm. De kurserna går bland annat igenom programmen Fortnox Bokföring och Fortnox Lön.

Du hittar alla webbutbildningar här. När du har bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse med e-post med information om hur du ansluter dig till kursen. Observera att anmälan är bindande.

 

 

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Digitalisera byrån | 06 maj, 2019

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

De redovisningsbyråer som inte följer med på den digitala resan utan fortsätter ”stansa” kommer få d...

Digitalisera byrån | 24 jun, 2019

Emelie håller kunden i handen

Idag är det otroligt viktigt att digitalisera och hänga med i utvecklingen, och som redovisningsbyrå...

Digitalisera byrån | 08 jul, 2019

Våga vara säljande!

Anna Svensson, säljare på Aspia, är en av dem som driver digitaliseringen framför sig. På Anna si...