Fortnox webbutbildningar kan du ta del av var du än befinner dig. Det enda du behöver är tillgång till en dator med fast internetuppkoppling och en uppdaterad webbläsare. Google Chrome, Firefox eller Safari fungerar utmärkt. Via webben kan du gå grundkurser i de flesta av Fortnox program och även flera påbyggnadskurser. Fortnox erbjuder även specialistkurser inom bland annat Momsrapportering, Rut- och rotavdrag samt semesterhantering.

– Våra populäraste webbutbildningar är Kom igång i Lön och Kom igång i Bokföring. Annars är vårt event Pop Up det som är mest populärt, säger Anna Ericsson, utbildningschef på Fortnox.

För Fortnox Byråpartner är kurserna ”Fortnox Digital byrå kom igång” och “Arbeta Digitalt som Fortnox Byråpartner” helt kostnadsfria. De två webbutbildningarna hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i Fortnox program samt att effektivisera ditt och dina kunders arbete med hjälp av Fortnox Bokföring och leverantörsfakturaattest.

– Våra webbutbildningar ger en snabb genomgång för att man på bästa sätt ska komma igång med programmen.

 

Nya utbildningar online för dina kunder

I juni utökades de digitala utbildningar med en ny form av kurser online. De digitala kurserna är helt kostnadsfria och eleverna får tillgång till dem via webben och kan gå utbildningarna när de hinner och har tid. På så sätt blir man inte uppbunden vid en speciell dag. Till en början blir det onlinekurser i fakturering, leverantörsfakturor och lön.

– Vi vänder oss främst till mindre företag och deltagare som inte har någon kunskap om våra program än, förklarar Sisse Handrup, projektledare för onlinekurserna.

Fortnox erbjuder också kurser på plats i Stockholm. De kurserna går bland annat igenom programmen Fortnox Bokföring och Fortnox Lön.

Du hittar alla webbutbildningar här. När du har bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse med e-post med information om hur du ansluter dig till kursen. Observera att anmälan är bindande.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Våga vara säljande!