Skatteverket och bankerna öppnar nu sina system för integration mot oss systemleverantörer. Det skapar helt nya möjligheter när det kommer till digitalisering, automatisering och därmed nya tjänster och upplevelser för både redovisningskonsulten och företagaren.

En affärshändelse på företagskontot eller skattekontot kommer snabbt in i systemet och kombineras med dagens och framtidens digitala underlag. Det kommer i större utsträckning att skapa naturliga möjligheter till samarbete mellan konsulten och företagaren. Resultatet blir en löpande redovisning som ständigt är uppdaterad och avstämd, vilket kommer att skapa nya insikter och möjligheter kring rådgivning och affärsutveckling.
 

Redovisningssystem kommer vara enkla

Som konsumenter har vi snabbt vant oss vid att dagligen använda tjänster som till exempel Klarna, Swish, BankID och Kivra. Intuitiva, enkla användargränssnitt. Långt från långa formulär, komplexitet och tabb-ordningar. Allt talar för att nästa generation redovisningssystem kommer att bli precis lika enkla, intuitiva och lättanvända.

Vi på Fortnox ska fortsätta att utveckla nya lösningar och verktyg, fortsätta förfina och förbättra de samarbetsverktyg som vi erbjuder idag – så att ni kan ta vara på de möjligheter som digitaliseringen och ny teknik medför.

 

/Jesper Svensson, Utvecklingschef Fortnox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket
5 5

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Våga vara säljande!