Move On 2018 – årets branschevent

För andra året i rad arrangerar Wolters Kluwer och Fortnox ett gemensamt event för redovisnings- och revisionsbranschen. Med Move On 2018 vill vi tillsammans, informera och inspirera i tider av förändring med nya fantastiska möjligheter.

Förra årets succé är tillbaka och vi bjuder återigen in dig som jobbar i redovisnings- och revisionsbranschen, till en heldag med namnkunniga och spännande föreläsare. Årets upplaga ”To the next level” går av stapeln den 18:e oktober på Oscarsteatern i Stockholm, och är ett unikt tillfälle för Sveriges byråer att nätverka med kollegor i branschen. Vi kan lova att du blir inspirerad, informerad och underhållen.
 

5 skäl till att inte missa Move On 2018

 

  • FRIDA BOISEN – En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är sammanhållande för dagen. Fridas underhållande föreläsning om Digitala strategier och Positivt ledarskap, kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till ditt företags digitala framtidssuccé.

 

  • INSPIRERANDE TALARE – Du möter bl.a. Steve Pipe, författare till bästsäljaren The world´s most inspiring accountants och rankad som en av världens bästa rådgivare inom redovisningsbranchen. Och Jonas Hammarberg, högaktuell med Get Digital or die trying, ger en fängslande föreläsning om hur man transformerar sin verksamhet mot det digitala.

 

  • BLI INFORMERAD – Fortnox och Wolters Kluwer ger en nulägesanalys om var våra respektive företag befinner sig just nu och hur de närmsta åren ser ut.

 

  • TRÄFFA BRANSCHKOLLEGOR – Detta är ett unikt event speciellt för Sveriges byråer. Ta chansen att träffa branschkollegor från hela Sverige för att diskutera hur din och dina kunders framtid kan se ut i en digitalt uppkopplad värld och hur du kan möta den.

 

  • BLI UNDERHÅLLEN – Njut av en fartfylld dag med underhållning och mycket skratt och avsluta med lite avkopplande After Work. Mingla med oss och dina branschkollegor.

 
Anmäl dig till Move On 2018 här

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB