Anamma den digitala revolutionen i branschen

Jan Redig, Moore Stephens Ranby, ska gå på Move On 2018 den 18 oktober. Vi ställde några frågor till Jan om varför han ska gå på årets spännande event.
- Förra året gav mersmak vad gäller kombinationen av föreläsningar och att träffa duktiga kollegor samt branschfolk. Att anamma den digitala revolutionen i branschen är helt avgörande, anser Jan Redig.

Hej Jan! Du var ju med på Move On förra året och har anmält dig i år igen. Vad tyckte du om förra årets event och vad förväntar du dig av årets?

Det är spännande när två företag som Wolters Kluwer och Fortnox gör gemensam sak för att möta den förändring som präglar vår bransch. De som kommer till detta event tror jag är framtids- och förändringsbenägna människor som jag tycker är roliga att träffa och diskutera med. Förra året gav mersmak vad gäller kombinationen av föreläsningar och att träffa duktiga kollegor samt branschfolk. Det ger alltid väldigt mycket att mötas rent fysiskt.

I årets program finns också föredrag av flera spännande föreläsare vilket jag ser fram emot.

 

Vad jobbar du med?

Jag är auktoriserad redovisningskonsult på Moore Stephens Ranby AB i Göteborg. Ett, enligt mig, fantastiskt trevligt arbete.

 

Vad har ni på Moore Stephens Ranby för utmaningar när det handlar om just er byrå och dess framtid?

Vi har nog samma utmaningar som de flesta byråer. För att överleva på sikt måste vi arbeta med ständiga förändringar och förbättringar. Att anamma den digitala revolutionen i branschen är helt avgörande. Men vi måste också satsa på oss själva och vår personal. Det är oerhört viktigt att vi uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Det kommer alltid att finnas en efterfrågan av duktiga och proaktiva konsulter oavsett hur mycket automation som hanterar den rena bokföringen.

 

Vill du träffa Jan och flera andra branschkollegor? Anmäl dig här till Move On 2018.

Jan Redig 

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB