Nytt CRM för den mobila säljaren

28 maj, 2018

Nu är äntligen Fortnox nya CRM lanserat. Detta toppmoderna säljstöd som erbjuds i samarbete med Upsales, förenklar för småföretagare att kunna växa och komma igång med en mer effektiv och kontrollerad försäljningsprocess.

– Nya CRM är en funktionsrik och mycket prisvärd lösning. Eftersom säljstödet är fullt integrerat med Fortnox plattform får företagaren möjlighet att kontrollera hela affären, från första kontakt till utställd order eller betald faktura, säger Christopher Orth som är produktägare för Fortnox CRM.

Ett antal pilotkunder har testat programmet under våren. Det är ett beprövat och viktigt arbetssätt från Fortnox sida, där man samlar in önskemål och synpunkter från användarna i ett tidigt skede.

 

Tydliga översiktsvyer och rapporter

Christopher beskriver det nya programmet som användarvänligt då det bland annat ger en tydlig överblick av pågående affärsmöjligheter. Säljtavlan säkerställer att fokus och resurser läggs på de viktigaste affärerna, och kundöversiktsvyn samt hanteringen av aktiviteter och möten underlättar för användarna att driva affärsmöjligheterna hela vägen i mål.

Genom enkla och tydliga rapporter och dashboards får man prognoser och bättre koll på sin försäljning.

 

Smidig app och smarta tilläggstjänster

Nya Fortnox CRM har stöd för ett mobilt och aktivt arbetssätt med en smidig app för både iOS och Android. Med appen kan säljaren hålla koll på sin försäljning och alla kundaktiviteter, samt ta kontakt via telefon, skicka e-post, stänga affärer och mycket mer.

– Vi erbjuder även möjligheten att koppla ihop Fortnox CRM med kalendern. På så sätt synkas den automatiskt med de möten som skapas i CRM:et. Det sparar dels tid, men gör även att man får full koll på historik, uppföljning och aktiviteter. Möjligheten till segmentering och tvätt av företagsdata via Bisnode, är också ett tillval som vi tror kommer vara av stort värde, säger Christopher Orth.

 

Vill du också komma igång med en mer effektiv säljprocess och vinna fler affärer?

Läs mer om Fortnox CRM här

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB