Öka chanserna till framgång genom samarbete

- Vi vill ha långsiktiga och nära relationer med våra kunder, säger Mikael Runmalm på Ekonomistyrning. De riktar in sig på de allra minsta företagen och samarbetar med dem i Fortnox. Kunderna gör mycket av arbetet själva, vilket Mikael tror kan bidra till framgång.

– Om kunderna själva tar en aktiv del i siffrorna får de en bättre förståelse för sin egen verksamhet, vilket i sin tur ökar chanserna till framgång, säger Mikael Runmalm.

Redovisningsbyrån Ekonomistyrning i Göteborg har ca 800 kunder, främst mindre företag. Kunderna loggar själva in i Fortnox där de enkelt sköter mycket av den löpande administrationen.

 

Nytt sätt att jobba

Ekonomistyrning har uppmuntrat och hjälpt sina kunder att bli mer digitala tack vare möjligheterna i Fortnox.

– Idag jobbar vi i princip uteslutande med kontroll och rådgivning kring affärerna, säger Mikael. Tidigare lades mycket tid på stansning och manuell hantering av kvitton och leverantörsfakturor, men idag är allt digitaliserat. Från att en faktura kommer in i Fortnox tills att den är betald och pengarna är på kontot, fortsätter han.

Med Fortnox är det lätt att dela på arbetet tack vare det inbyggda behörighetssystemet. Redovisningskonsulten och kunden bestämmer tillsammans hur arbetet ska fördelas och kan på så sätt skräddarsy sitt samarbete.

– Fortnox har verkligen förändrat branschen. Att inte ha något att installera, inget att uppgradera eller säkerhetskopiera och dessutom komma åt programmen var man än är, har ett stort värde för oss och våra kunder, säger Mikael Runmalm.

 


Mikael Runmalm, Ekonomistyrning

Läs mer om Fortnox Byråpartner

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB