Så fixar du årsredovisningen enklast

19 jun, 2018

Om du har ett aktiebolag med bokslutsdag den 31 december 2017, är det snart dags att lämna in årsredovisningen. Tisdagen den 31 juli 2018 är sista inlämningsdag och det är viktigt att du lämnar in i tid. Här kommer några tips på vad du ska tänka på och hur du kan gå till väga för att skapa din årsredovisning.

  • Lämna in årsredovisningen i tid. Enligt lag kan du inte få mer tid på dig, och en försent inlämnad årsredovisning innebär onödiga förseningsavgifter. Om du har brutet räkenskapsår kan du se vilket datum du ska lämna in här.

 

  • Skicka bestyrkta kopior på årsredovisningshandlingarna. Med bestyrkt kopia menas att det på kopian ska finnas ett intyg från minst en person, att kopian överensstämmer med originalet – intyget ska vara undertecknat i original.

 

 

Fixa årsredovisningen själv eller ta hjälp?

Har du hyfsad koll på din bokföring? Då finns det smarta tjänster som kan hjälpa dig med din årsredovisning. Om inte så kan du alltid ta hjälp av en redovisningsbyrå.

     

  • Gör den själv – Via Årsredovisning online kan du enkelt, snabbt och prisvärt skapa en årsredovisning som följer gällande regelverk och blir godkänd. Tack vare kopplingen till Fortnox förs relevanta data över automatiskt, vilket minskar risken för fel och gör att du sparar tid. Årsredovisningen kan dessutom skickas in digitalt. Skatteberäkning och inkomstdeklaration ingår. Läs mer här

 

  • Ta hjälp av en redovisningsbyrå – Du kan självklart alltid ta hjälp av en redovisningsbyrå, som arbetar i Fortnox. Byråer som gör det hittar du på vår hemsida. Läs mer här
Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB