Spara tid med digitala kvitton och reseräkningar

Bild som illustrerar blogginlägg

  13 Dec, 2017

En helt ny tjänst för digital utläggshantering och automatiserade reseräkningar - Fortnox Kvitto & Resa - lanserades i december 2017. Genom att digitalisera företagets alla utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar minskas onödig administration. Tillsammans med Fortnox Bokföring kan hela utläggsprocessen automatiseras – snabbt och enkelt i datorn eller mobilen!

Det är tidskrävande med utläggshantering, oavsett storlek på företaget. Med nya Fortnox Kvitto & Resa får småföretagare och den som ansvarar för redovisningen en automatiserad helhetslösning som innebär att samtliga roller på företaget sparar stora mängder tid. Tid de annars lägger på att leta efter kvitton, scanna in dem och kontera dem manuellt.

Direkt i bokföringen

Genom att direkt fota av kvittot, rapportera och/eller attestera med mobilen får man istället in det direkt i bokföringen. Alla representationsregler är redan inbyggda, man får automatiskt förslag på rätt moms och genom att kategorisera kvittot blir det även rätt konterat. Tillsammans med Fortnox övriga program får man ett helautomatiserat flöde.

Utöver papperskvitton stöds även automatisering av reseräkningar, traktamenten och milersättningar. Man kan också välja att koppla företagskortet till tjänsten och importera en elektronisk körjournal. Rapporterna skickas in från mobilen eller datorn och när de är attesterade och godkända bokförs de automatiskt.

Allt på ett ställe

En stor fördel är att alla rapporter finns samlade på ett ställe, där man kan attestera eller skicka tillbaka till den anställde för korrigering, godkänna för utbetalning, skicka vidare i attestkedja eller ta bort rapporter – direkt i mobilen.

Läs mer om Fortnox Kvitto & Resa

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

Kvitto & Resa sköter jobbet

Högar med skrynkliga kvitton, en häftapparat och A4-papper. Så såg det ut på Fortnox när det var dags att sammanställa månadens utlägg. I dag gör företagets egen tjänst för utläggs...

 29 jun, 2018
Nya Fortnox Tid – även som app

Nu är det dags för nya Fortnox Tid. Med appen blir det enkelt även för användare ute på fältet att snabbt registrera sin tid. ...

 12 apr, 2018
Lönebesked – leverera tryggt och säkert

Då lönebesked innehåller personuppgifter har Datainspektionen konstaterat att de ska behandlas på ett sätt som säkerställer lämplig säkerhet. Att skicka ut dem via e-post är inte e...

 19 Nov, 2018

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB