345
2018-03-12T14:18:12+02:00 2017-12-13T12:02:44+02:00 Produktnyheter Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2017 sv

Spara tid med digitala kvitton och reseräkningar

Bild som illustrerar blogginlägg

Produktnyheter | 13 december, 2017

En helt ny tjänst för digital utläggshantering och automatiserade reseräkningar - Fortnox Kvitto & Resa - lanserades i december 2017. Genom att digitalisera företagets alla utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar minskas onödig administration. Tillsammans med Fortnox Bokföring kan hela utläggsprocessen automatiseras – snabbt och enkelt i datorn eller mobilen!

Det är tidskrävande med utläggshantering, oavsett storlek på företaget. Med nya Fortnox Kvitto & Resa får småföretagare och den som ansvarar för redovisningen en automatiserad helhetslösning som innebär att samtliga roller på företaget sparar stora mängder tid. Tid de annars lägger på att leta efter kvitton, scanna in dem och kontera dem manuellt.

Direkt i bokföringen

Genom att direkt fota av kvittot, rapportera och/eller attestera med mobilen får man istället in det direkt i bokföringen. Alla representationsregler är redan inbyggda, man får automatiskt förslag på rätt moms och genom att kategorisera kvittot blir det även rätt konterat. Tillsammans med Fortnox övriga program får man ett helautomatiserat flöde.

Utöver papperskvitton stöds även automatisering av reseräkningar, traktamenten och milersättningar. Man kan också välja att koppla företagskortet till tjänsten och importera en elektronisk körjournal. Rapporterna skickas in från mobilen eller datorn och när de är attesterade och godkända bokförs de automatiskt.

Allt på ett ställe

En stor fördel är att alla rapporter finns samlade på ett ställe, där man kan attestera eller skicka tillbaka till den anställde för korrigering, godkänna för utbetalning, skicka vidare i attestkedja eller ta bort rapporter – direkt i mobilen.

Läs mer om Fortnox Kvitto & Resa

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Produktnyheter | 29 jun, 2018

Kvitto & Resa sköter jobbet

Högar med skrynkliga kvitton, en häftapparat och A4-papper. Så såg det ut på Fortnox när det var dag...

Produktnyheter | 12 apr, 2018

Nya Fortnox Tid – även som app

Nu är det dags för nya Fortnox Tid. Med appen blir det enkelt även för användare ute på fältet att s...

Produktnyheter | 19 nov, 2018

Lönebesked – leverera tryggt och säkert

Då lönebesked innehåller personuppgifter har Datainspektionen konstaterat att de ska behandlas på et...