Det är tidskrävande med utläggshantering, oavsett storlek på företaget. Med nya Fortnox Kvitto & Resa får småföretagare och den som ansvarar för redovisningen en automatiserad helhetslösning som innebär att samtliga roller på företaget sparar stora mängder tid. Tid de annars lägger på att leta efter kvitton, scanna in dem och kontera dem manuellt.

Direkt i bokföringen

Genom att direkt fota av kvittot, rapportera och/eller attestera med mobilen får man istället in det direkt i bokföringen. Alla representationsregler är redan inbyggda, man får automatiskt förslag på rätt moms och genom att kategorisera kvittot blir det även rätt konterat. Tillsammans med Fortnox övriga program får man ett helautomatiserat flöde.

Utöver papperskvitton stöds även automatisering av reseräkningar, traktamenten och milersättningar. Man kan också välja att koppla företagskortet till tjänsten och importera en elektronisk körjournal. Rapporterna skickas in från mobilen eller datorn och när de är attesterade och godkända bokförs de automatiskt.

kvitto_resa-1024x536.png

Allt på ett ställe

En stor fördel är att alla rapporter finns samlade på ett ställe, där man kan attestera eller skicka tillbaka till den anställde för korrigering, godkänna för utbetalning, skicka vidare i attestkedja eller ta bort rapporter – direkt i mobilen.

Läs mer om Fortnox Kvitto & Resa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Smidig inloggning med BankID

Lönebesked – leverera tryggt och säkert

Förenkla vardagen – Logga in med BankID i Fo...

Fixa närvaron – direkt i mobilen

Nya Fortnox Tid – även som app