108
2019-10-15T16:36:57+02:00 2019-09-24T10:00:54+02:00 Digitalisering Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2019 sv

Succén fortsätter – Fortnox Pop Up besöker flera platser i höst

Bild som illustrerar blogginlägg

Digitalisering | 24 september, 2019

Ta chansen och bli inspirerad under en heldag. Fortnox Pop Up fortsätter turnén i höst med föreläsningar, rådgivning och självklart mingel. "Fortnox Pop Up är bra för alla som vill få hjälp att komma igång och jobba rätt", säger Anita Hansson, projektledare för Fortnox Pop Up.

Fortnox Pop Up är en helt kostnadsfri dag med olika föreläsningar om hur man bäst samarbetar i Fortnox och vilka digitala flöden och processer som finns. Förutom föreläsningar finns även personal från Fortnox på plats och svarar på besökarnas frågor. De kan även hjälpa till med kundernas specifika behov i Fortnox.

– Många säger att de har fått upp ögonen för hur de kan effektivisera arbetet ytterligare. Idag är det många som till exempel sitter och knackar in sina fakturor, men det finns tekniska lösningar som hjälper dem så att de kan effektivisera. Under Fortnox Pop Up visar vi kunderna sådana lösningar. Man kan också få svar på frågor om Fortnox system.
 

Vilken del är mest omtyckt på Fortnox Pop Up?

– Redovisningsdelen, helt klart. Den passar både byråer och våra företagare. Sedan har även Lön varit väldigt populärt. Kvittohantering är nog det som kunderna framförallt får upp ögonen för. Den första Fortnox Pop Up-turnén gjorde succé i våras. Att fortsätta med Fortnox Pop Up under hösten var därför en självklarhet.

I höst kommer Fortnox Pop Up till 12 olika platser, från Malmö i söder till Luleå i norr. Fortnox uppmuntrar kunder som var med i våras att komma även på höstens events.

– Man tar till sig olika saker beroende på hur länge man jobbat och hur väl man kan programmen. Dagen riktar sig till alla, både stora och små kunder såväl byråer som direktkunder. Fortnox Pop Up är bra för alla som vill få hjälp att komma igång och jobba rätt, säger Anita Hansson, projektledare för Fortnox Pop Up.

 

Kom till Fortnox Pop Up så visar vi dig ett nytt sätt att jobba, oavsett om du är eller vill bli Fortnoxkund. Arrangemanget är kostnadsfritt. Klicka här för att anmäla dig

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Digitalisering | 04 feb, 2019

Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor

Levererar du till offentlig sektor? Då är det ett krav att du skickar elektroniska fakturor från och...

Digitalisering | 22 jan, 2019

Marknadsföring du bör satsa på 2019

Det blir allt viktigare för företag att jobba med digital marknadsföring, för att synas och sticka u...

Digitalisering | 06 maj, 2019

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

De redovisningsbyråer som inte följer med på den digitala resan utan fortsätter ”stansa” kommer få d...