Fortnox Pop Up är en helt kostnadsfri dag med olika föreläsningar om hur man bäst samarbetar i Fortnox och vilka digitala flöden och processer som finns. Förutom föreläsningar finns även personal från Fortnox på plats och svarar på besökarnas frågor. De kan även hjälpa till med kundernas specifika behov i Fortnox.

– Många säger att de har fått upp ögonen för hur de kan effektivisera arbetet ytterligare. Idag är det många som till exempel sitter och knackar in sina fakturor, men det finns tekniska lösningar som hjälper dem så att de kan effektivisera. Under Fortnox Pop Up visar vi kunderna sådana lösningar. Man kan också få svar på frågor om Fortnox system.
 

Vilken del är mest omtyckt på Fortnox Pop Up?

– Redovisningsdelen, helt klart. Den passar både byråer och våra företagare. Sedan har även Lön varit väldigt populärt. Kvittohantering är nog det som kunderna framförallt får upp ögonen för. Den första Fortnox Pop Up-turnén gjorde succé i våras. Att fortsätta med Fortnox Pop Up under hösten var därför en självklarhet.

I höst kommer Fortnox Pop Up till 12 olika platser, från Malmö i söder till Luleå i norr. Fortnox uppmuntrar kunder som var med i våras att komma även på höstens events.

– Man tar till sig olika saker beroende på hur länge man jobbat och hur väl man kan programmen. Dagen riktar sig till alla, både stora och små kunder såväl byråer som direktkunder. Fortnox Pop Up är bra för alla som vill få hjälp att komma igång och jobba rätt, säger Anita Hansson, projektledare för Fortnox Pop Up.

 

Kom till Fortnox Pop Up så visar vi dig ett nytt sätt att jobba, oavsett om du är eller vill bli Fortnoxkund. Arrangemanget är kostnadsfritt. Klicka här för att anmäla dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Svart låda lockar fram nytt tänk