Ta kontroll över din tidrapportering

08 jun, 2018

Det ska vara enkelt med tidrapportering för dig och dina anställda. Idag kan du tidrapportera i dator eller direkt i mobilen var du än befinner dig.

Tid är pengar brukar det ju heta. Och tidrapporteringen är viktig i ditt företag. Den säkerställer att dina anställda får rätt lön och att du som företagare fakturerar dina kunder rätt antal timmar. Men tiden är förbi när det var krångligt och tidskrävande att sköta tidrapporteringen i företaget. Idag är det fixat på nolltid, oavsett om du sitter på kontoret eller är ute hos en kund. Den som är ansvarig för tidrapporteringen kan enkelt stämpla in tid och även hantera rapporter och underlag på ett strukturerat sätt. Det går också snabbt att lägga in åtgärder på olika projekt och kunder i systemet.

 

Det ska inte krävas några förkunskaper för att kunna sköta företagets tidrapportering – viktiga faktorer för dig som är småföretagare och ofta sköter det mesta själv.

 

Tre tips för att ta kontroll över din tidrapportering:

  • Ha en fast tid för tidrapporteringen, till exempel att all tid ska rapporteras innan man lämnar sin arbetsplats. Kontinuitet är alltid bra.
  • Rapportera alltid ALL tid, både internt och externt, det är viktigt för att få överblick och kontroll över arbetade timmar.
  • Ett tydligt ansvar. Det är viktigt att vara tydlig med vem i företaget som är ansvarig för tidrapporteringen.

 

Här kan du läsa mer om våra smarta lösningar som gör din tidrapportering lekande lätt. 

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB