Tro på det du säljer, det du gör och dig själv

22 okt, 2018

Bli en del av vårt team! Just nu söker vi fler säljare. Här delar vår medarbetare Elin med sig av sina erfarenheter av att jobba med försäljning på Fortnox, och sina bästa säljtips.

Hej Elin! Vad är det bästa med att jobba med försäljning på Fortnox?

Det absolut bästa är omgivningen och atmosfären man möts av varje dag när man kommer till jobbet. Jag har fantastiska kollegor som är drivande, duktiga på sitt jobb, professionella och vi har så roligt tillsammans. Vi är en målmedveten grupp som tillsammans jobbar för att nå våra mål varje månad. Det är superroligt att vara en del av den här resan som Fortnox gör just nu.

Vilka är de största utmaningarna med att jobba med försäljning?

Jag tycker att den största utmaningen är att inte ”hugga” på första bästa köpsignal. Att istället se och höra kunden, ha en dialog där man tillsammans ser över företagets behov och därefter kan leverera den bästa lösningen för just den kunden.

Vilka är dina bästa säljtips?

– Tro på det du säljer, det du gör och dig själv.
– Lär känna dina kunder. När du exempelvis skaffat dig en bra uppfattning om hur en viss bransch fungerar, så är det enklare att hålla en dialog med den här kunden för att ni pratar samma språk. Jag vill att mina kunder ska känna ett förtroende för mig, vilket resulterar i att de kommer tillbaka till mig samt att de förhoppningsvis rekommenderar Fortnox till sina nära och kära.

Här kan du söka tjänsten. 

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB