En stor möjlighet

Amår-mässan är en möjlighet för dig som student att hitta ett jobb, en praktikplats eller nätverka inför framtiden. På plats kommer det finnas 77 företag från olika branscher, bland annat Fortnox.

– Det är rekordmånga företag med i år, därför hoppas vi på att det kommer finnas något för alla studenter. Dagen är även ett utmärkt tillfälle för företag att knyta kontakt med studenter från Linnéuniversitetet, säger Malin Brunosson från Amårs projektgrupp.

Fortnox är mässans huvudsamarbetspartner och kommer finnas på plats under hela dagen. Medarbetare från olika avdelningar kommer stå redo för dina frågor och funderingar, eller om du bara vill komma och hänga.

– Vi kommer att finnas representerade från flera olika avdelningar, för att du ska få chansen att prata med medarbetare som jobbar inom det du vill jobba med. I våra två montrar kommer vi även erbjuda giveaways och en turnering du verkligen inte vill missa, säger Filip, HR specialist på Fortnox.

 

Inspiration och underhållning

Förutom att nätverka kan du delta i olika tävlingar, ta cv-foto och få hjälp med ditt cv. Amår kommer även ha en Gamezone på plats, med olika arkadspel och andra stimulerande aktiviteter. Det finns även möjlighet att gå på kontaktsamtal med några av företagen, vilket du måste anmäla dig till. Fortnox är ett av företagen som kommer erbjuda kontaktsamtal, ett perfekt tillfälle att ta reda på mer om företaget.

– Under kontaktsamtalen kommer du matchas med en representant från Fortnox som arbetar inom det området som du själv är intresserad av. Du kan se det som en kortare intervju, där du får möjlighet att ställa frågor inför arbetslivet. Samtalet pågår under 20 minuter, därför tycker jag att du ska fundera ut innan vad som är viktigast för dig och förbereda några frågor, exempelvis kring arbetsuppgifter, kultur, karriärmöjligheter eller aktiviteter, säger Filip.

 

fortnox-amår-e1550222053578.jpg

 

Johannes Hansen och Johanna Nordström gästar

Under dagen kan du även bli inspirerad av föreläsaren Johannes Hansen. Med sin föreläsning vill han inspirera och utmana dig till att tänka större, och bli mentalt starkare, för att maximera din potential. Amår-mässan avslutas sedan med en bankett på kvällen, för deltagande företag och anmälda studenter. Deltar du under banketten finns det fortsatt möjlighet att nätverka med medarbetare på Fortnox.

– Årets konferencier på banketten är den välkända och charmerande komikern Johanna Nordström, som kommer bjuda på högklassig underhållning. Då Amår 2019 har storslagna planer kommer kvällen även bjuda på överraskningar som garanterat förgyller kvällen, säger Malin.

 

Flera lediga tjänster

Fortnox har i skrivande stund lediga tjänster som systemutvecklare, testare, operations engineer, supportmedarbetare, och andra spännande roller. Om du är du intresserad av ett jobb på Fortnox får du gärna fråga mer om det på Amår-mässan. Sök lediga tjänster eller spontanansök på Fortnox.se, oavsett om det handlar om jobb, praktik eller examensarbete.

– Jag har själv haft förmånen att studera på Linnéuniversitetet, och som student får du verkligen möjligheten att connecta med näringslivet direkt på plats. Det är en otrolig chans att få presentera sig ansikte mot ansikte, istället för att bara skicka ett CV. Ta möjligheten, det är det värt, säger Filip.

 

Inför mässan

Mässan är en otrolig chans för dig att skapa ett bra kontaktnät och ta reda på mer inför kommande arbetsliv. Ställ alla frågor du har, Fortnox finns där för att besvara alla dina funderingar.

– Som Nirvana sjunger, “Come as you are”. Du behöver inte förbereda dig så mycket, men fundera gärna ut några frågor, säger Filip

– Vi är otroligt glada att vi fått möjligheten att vara huvudsamarbetspartner till Amår 2019. Detta tillfälle ska vi satsa på att göra så bra som möjligt, för vi vet att våra framtida kollegor finns på Amår. Hoppas vi träffar dig där, fortsätter Filip.

 

Filip, HR ansvarig på Fortnox

Filip Schröder, HR specialist på Fortnox.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Bakom kulisserna med Team Nature

Bakom kulisserna med Team Försäkring

Fortnox poppar upp i din stad

Bakom kulisserna med Team Experience

Byråavdelningen finns för att hjälpa dig

Alla har vi varit små