För dig i butiksbranschen

Gör det enklare att driva butik

Driv din butik enklare och effektivare tillsammans med Fortnox och få mer tid utanför kontoret. Tid att möta dina kunder i butiken och ge dem oslagbar service. Tid för dina medarbetare, eller tid för att marknadsföra butiken mer, för att synas och hitta fler kunder. Vi ger dig mer tid över för det du brinner för genom att ta hand om alla administrativa måsten.

utbildning

Vi tar hand om företagets administration

De flesta börjar med Bokföring och Fakturering för att komma igång snabbt med det mest grundläggande. Börja smått och väx med Fortnox allt eftersom. För dig som driver butik rekommenderar vi Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön och Leverantörsfakturaattest.

Dessutom:

Koppla ihop med kassa, lager- och inköpssytem

Du kan dessutom koppla ihop Fortnox med något eller några av de 300 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. Det enda du behöver är en integrationslicens. På så sätt får du en helt sömlös process. Dagens försäljning bokförs automatiskt när du stänger butiken, och du kan vara ledig resten av kvällen. För ännu smidigare administration, koppla även ihop Fortnox med ett lagerprogram och inköpssytem.

Vi rekommenderar – du väljer!

Vill du ändra något? Du kan självklart ta bort eller lägga till i nästa steg.

Program

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Leverantörsfakturaattest

Dessutom

  • Integrationslicens
395
kr/
mån

Slipp onödiga arbetsmoment och spara tid

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete. Du kan koppla ihop Fortnox grundsystem med en mängd olika för- och eftersystem som kassasystem, andra betalsystem och inköp. Vill du bygga ditt egna affärssystem? Då kan du enkelt och smidigt använda vårt öppna API.

Här nedan är några exempel på vanliga integrationer för dig som driver butik.

Extend, Avancerad Order och lagerhantering

Extend, avancerad order och lagerhantering Extend och Fortnox erbjuder tillsammans ett modernt molnbaserat affärssystem Fortnox håller reda ...

Boxnet Kassasystem

Boxnet Kassasystem är webbaserat för hela din verksamhet i butik. Välj vilka moduler du önskar utifrån vilken funktionalitet du söker. Du kan al...

Onslip Cloud

Onslips kassalösning är perfekt för dig som antingen startat upp din första restaurang eller på väg att öppna din tredje krog. Spara tid med...

MoreFlo

Fortnoxintegration för Dagsrapport MoreFlo (tidigare ISUPOS) är ett Sveriges mest populära kassa- och betalsystem. MoreFlo växer med er verksamhe...

250 000+ kunder

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Fortnox Forsäkringar

Försäkringen som håller affären igång

Ett inbrott, en vattenskada eller en brand kan göra att du behöver stänga butiken ett tag. Men du ska inte behöva lägga ner ditt företag. Vi känner till riskerna i din bransch och kan därför erbjuda dig ett passande försäkringsskydd, inte bara för dina lokaler, varor och värdesaker, utan även för dina kunder. Genom att koppla din försäkring till din bokföring kan du förvissa dig om att siffrorna alltid är uppdaterade och aktuella i ditt försäkringsupplägg. Du får ett aktivt skydd som kan anpassas efter behov. När verksamheten utvecklas, du investerar, anställer eller ökar ditt lagervärde, får du automatiskt förslag på uppdateringar av ditt försäkringsskydd.

Jag är intresserad

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox