För dig som bedriver kurser och utbildningar

Gör det enklare att utbilda

Driv ditt utbildningsföretag enklare och effektivare tillsammans med Fortnox och få mer tid utanför dina kontorsdörrar. Tid för att utbilda, möta dina kunder och ge dem oslagbar service och en oförglömlig upplevelse. Tid för att marknadsföra företaget mer, för att synas och hitta fler kunder. Vi ger dig mer tid över för det du älskar att göra genom att ta hand om alla administrativa måsten.

utbildning

Vi tar hand om företagets administration

De flesta börjar med Bokföring och Fakturering för att komma igång snabbt med det mest grundläggande. Börja smått och väx med Fortnox allt eftersom. För dig som jobbar med utbildning rekommenderar vi Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön och Leverantörsfakturaattest.

Dessutom:

Koppla ihop med utbildnings- och bokningssystem

Du kan dessutom koppla ihop Fortnox med något eller några av de 300 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. Det enda du behöver är en integrationslicens. På så sätt får du en helt sömlös process. Du kan då låta dina kunder enkelt boka utbildningar och kurser på webben. Och du kan smidigt hantera kurslokaler och anmälningsavgifter. Med kopplingen skapas sedan en faktura automatiskt i Fortnox.

Vi rekommenderar – du väljer!

Vill du ändra något? Du kan självklart ta bort eller lägga till i nästa steg

Program

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Leverantörsfakturaattest

Dessutom

  • Integrationslicens
395
kr/
mån

Slipp onödiga arbetsmoment och spara tid

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete. Du kan koppla ihop Fortnox grundsystem med en mängd olika för- och eftersystem som kassasystem, andra betalsystem och inköp. Vill du bygga ditt egna affärssystem? Då kan du enkelt och smidigt använda vårt öppna API.

Här nedan är några exempel på vanliga integrationer för utbildningsföretag.

Lega Online

Nu blir din bokningsverksamhet äntligen effektivare. Lega Online hanterar hela flödet, från bokning på din webbplats, till att fakturan automatiskt sk...

EduAdmin

Nu blir din utbildningsverksamhet äntligen effektivare. EduAdmin hanterar hela flödet, från bokning på din webbplats, till att fakturan automatiskt sk...

Ingrid som driver dansstudion gör en danspose.

"Att Fortnox är en molnbaserad tjänst, bidrar definitivt till den friheten"

Dans- och yogastudion fick mer frihet och tid över

– Har du en idé du brinner för som känns i hela kroppen, kommer du ångra dig om du inte försöker, säger entreprenören, dans- och yogainstruktören Ingrid Andrén, som driver Studio Move it. Hon gick från ett lokalt installerat program till Fortnox för 3 år sedan och uppskattar friheten att kunna sköta ekonomin var och när hon vill.

Bokföring och företagsekonomi var en nödvändighet som “kom på köpet”, när Ingrid Andrén startade dans- och yogastudion Move It för 15 år sedan.

– Det var min passion för dans och starka vilja att få arbeta fritt, som drev mig till att starta företag. Jag ville ha möjligheten att använda min kreativitet till att bygga upp en egen verksamhet. Att Fortnox är en molnbaserad tjänst, bidrar definitivt till den friheten, säger Ingrid.

Sparar massor tid

Hon började med bokförings- och faktueringsprogrammet. I kombination innebar detta ännu större möjlighet till frihet och mer tid över. I och med faktureringen var inte steget långt för Ingrid att börja använda Fortnox Finans tjänster.

– Jag sparar jättemycket tid på att låta Fortnox ta hand om delar av faktureringen som exempelvis påminnelser och inkasso. Jag behöver helt enkelt inte bekymra mig eller vara orolig över att inte få betalt. Det ser Fortnox till, och det känns väldigt tryggt.

Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

300 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Är du nyfiken på vårt nya försäkringserbjudande?

Som Fortnoxkund kan du göra det enkelt. Genom att koppla din försäkring till din bokföring kan du förvissa dig om att siffrorna alltid är uppdaterade och aktuella i ditt försäkringsupplägg. Du får ett aktivt skydd som kan anpassas efter behov. När verksamheten utvecklas, du investerar, anställer eller ökar ditt lagervärde, får du automatiskt förslag på uppdateringar av ditt försäkringsskydd.

Jag är intresserad

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox