• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Redovisning med Fortnox Byråpartner

Fortnox Byråpartner är den enkla vägen för den moderna redovisnings- och revisionsbyrån som vill använda molnet för att underlätta både din egen och dina kunders administration. Som Fortnox Byråpartner får du för en fast månadsavgift använda Fortnox program för alla dina kunders administration.

Beställ nu

dimmbyra2Skräddarsy samarbetet med varje kund

 

Via en smidig klienthanterare kommer du åt alla dina kunders program. Du fördelar enkelt kunderna mellan de olika medarbetarna på din byrå, och med det flexibla behörighetssystemet skräddarsyr du ditt och kundens samarbete och ger varje kund tillgång till de funktioner som de just behöver.

 

En kund vill kanske endast sköta sin fakturering själv medan du sköter bokföringen, en annan kund kanske bara har behov att själv kunna ta ut rapporter, en tredje vill attestera sina leverantörsfakturor och en fjärde behöver avlastning endast under en viss period. Olika kunder har olika behov och med våra program kan ni enkelt fördela arbetet och skräddarsy ert samarbete med varje enskild kund.

 

hundrakronor

Vad kostar det?

Att vara Fortnox Byråpartner kostar 100:- + moms per månad och redovisningskonsult/revisor. Då har du tillgång till följande program för obegränsat antal kunders administration: Bokföring, Fakturering, Offert & Order samt Anläggningsregister

Om din kund ska ha egen licens, betalar kunden en fast månadsavgift från 99 kr/månad och du beställer det i samband med att du lägger upp din kund, eller i efterhand.
Läs mer om programmen och kundens priser här. 

 

fler-an-7000-konsulterFler än 14 400 konsulter och revisorer är Fortnox Byråpartner

 

Konceptet Fortnox Byråpartner har varit en succé i redovisningsbranschen under de senaste åren. Idag har tio av Sveriges elva största byråkedjor centrala avtal med Fortnox kring Fortnox Byråpartner. Dessutom är fler än 3000 små och medelstora byråer anslutna. Totalt arbetar fler än 14 400 redovisningskonsulter och revisorer i Sverige kontinuerligt i Fortnox program med kunders redovisning.

 

Programmet finns alltid där du är

 

Du är inte längre låst till din egen dator utan kan arbeta från vilken internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobiltelefon som helst. Du behöver inte heller vara bekymrad över att program och information försvinner ifall din dator går sönder eller blir stulen. Istället kan du logga in från en ny dator och fortsätta arbeta där du slutade senast. Eftersom Fortnox är webbaserat slipper du bekymmer med exempelvis programinstallationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering. Fortnox tar hand om allt serverarbete – och det ingår i priset!

 

Du och dina kunder behöver inte heller skicka filer, säkerhetskopior eller rapporter mellan er. Tack vare att båda parter har tillgång till program och information direkt, finns ingen anledning att den ena parten ska lyfta ut information och skicka vid sidan av till den andra.

45minutervisningDemo för dig som funderar på att bli byråpartner

Anmäl dig helt kostnadsfritt till någon av våra 45 minuter långa demos via internet så kommer du upptäcka alla fördelar med att arbeta som Fortnox Byråpartner. 

Boka webbdemo

Ge kunderna chansenhittabyra2
att hitta dig

 

Som Fortnox Byråpartner har du möjlighet att synas och marknadsföra dig på Fortnox hemsida, så att kunden lättare hittar just dig.

Klicka här för att se hur din information kan se ut på fortnox.se.

Intresserad?

Fyll i formuläret här.