ÄNTLIGEN ALLT FÖR
REDOVISNINGSBYRÅN

FORTNOX
BOKSLUT & SKATT

Från 1 september kan du och hela byrån sköta alla delar av redovisningen i ett och samma system. Från löpande bokföring, avstämning, bokslut, månadsbrev till årsredovisning och skatt.

Jobba smartare, inte hårdare – samla allt i Fortnox.

Bokslut & Skatt – allt detta ingår.


 
Avstämning med transaktionsanalys
Periodbokslut
Bokslut
Årsredovisning med digital inlämning
Skatteprogram

Gratis fram till 30 november 2021 för alla redovisningsbyråer.

Man som pekar på dator

Ja, jag vill gärna testa Fortnox Bokslut & Skatt innan den 1/9

Missa inte chansen att vara först ut att prova Fortnox Bokslut & Skatt - produkten där du får allt från avstämning, månadsrapportering, bokslut, årsredovisning (K2 och K3) till skatt. Först till kvarn gäller då antalet testlicenser är begränsat. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

Skriv in "NY" i rutan Meddelande om du i dag inte är Fortnox Byråpartner.Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

För redovisningskonsulter – av redovisningskonsulter

Bokslut & Skatt kommer från vårt samarbete med Agoy. Det innebär att vi nu har ett komplett erbjudande för dig som redovisningsbyrå. Dessutom är Bokslut & Skatt skapat av redovisningskonsulter – så vi vet att du får precis allt du behöver. Du kan nu äntligen lösa allt i Fortnox!

Både befintliga Fortnox Byråpartners och redovisningsbyråer som ännu inte är kunder får testa gratis fram till 30/11 2021. Därefter övergår produkten till en ordinarie licens.

KOMMANDE EVENTS

Lanseringsevent 1/9!

Kvinna kastar pappersflygplan

Håll utkik efter vårt Lanseringsevent 1/9.

Mer information och anmälan kommer inom kort. 

Kommer snart...

FAQ

Bokslut & Skatt kommer att finnas tillgängligt i Digital byrå likt alla andra produkter. Du som använder Fortnox kommer inte att märka någon skillnad, utöver att allt du behöver för din byrå nu finns på ett och samma ställe.

I licensen för Bokslut & Skatt kan du ha hur många kunder som helst.

Avstämning & Rapportering är en begränsad licens för dig som inte genomför årsredovisningar utan behöver funktionalitet för avstämning & periodrapportering.

Bokslut & Skatt                             349:- /konsult och månad
Årsredovisning - K2                     200:- /st
Årsredovisning - K3                     300:- /st
Avstämning & Rapportering      139:- /konsult och månad

Agoy är byggt av redovisningskonsulter för redovisningskonsulter på ett sätt som verkligen passar in i Fortnox. Det innebar att detta var det bästa och snabbaste sättet att få in all funktionalitet som en redovisningsbyrå behöver i ett och samma system.