Välkommen till vår Digitala PT

Börja jobba smartare, inte hårdare!

Känns det lite läskigt att utmana arbetssätt som har funkat bra hittills? Det är du inte ensam om. Därför har vi tagit fram Digital PT, en ny tjänst för våra Byråpartners. Teamet riktar sig till redovisningsbyråer som vill bli mer digitala och behöver hjälp med att ta nästa steg. Vare sig du är en ny eller befintlig kund som behöver hjälp att ändra arbetssätt finns vi här för dig. Vi hjälper dig att komma igång, det kostar inget och vi släpper inte taget förrän du är där du vill vara.

Tre kvinnor i ett gym

Hos oss är goda råd gratis! Ta hjälp av våra tre dedikerade och härliga byråexperter som gärna hjälper dig att komma igång med er digitala resa.

 

5 bästa tips

Kickstarta hösten med Digital PT. Här ger dem sina bästa tips på hur er byrå kan komma ett steg närmare en mer trimmad arbetsprocess.

Jag vill boka Digital PT och veta mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Vad gör Digital PT?

 

Känner ni att det börjar bli dags att digitalisera och förenkla era arbetssätt? Då är Digital PT tjänsten för just din byrå! Boka upp ett möte redan idag, så kan vi tillsammans hjälpas åt att hitta de smartaste arbetssätten som hjälper er att ta nästa steg i er byrås digitala resa.

  • Vi skräddarsyr varje uppdrag och anpassar det efter byråns förutsättningar.

  • Nuläge, vi ser tillsammans över hur ni jobbar idag.

  • Behovsanalys, vilka är de största möjligheterna som vi tillsammans kan hitta?

  • Vi ser över utbildningsbehovet hos konsulterna och sätter, om önskas, en utbildningsplan.

  • Vi ser vilka guider som behövs för just din byrå och dina konsulter.

  • Vi erbjuder ”hålla i handen”-lösningar för systemuppstarten för utvalda pilotkunder.

  • Löpande uppföljningar efter den plan vi satt för just dig.

  • Vi hjälper er att se nya arbetssätt från olika vinklar, kanske till och med slippa de mindre roliga arbetsmomenten i vardagen.

 
Redovisningskonsult

Läs mer här om Konsulten Saras, från byrån Brändén redovisning, erfarenhet av Digital PT

När ni väl hittat de nya arbetssätten är det viktigt att ni fortsätter använda dem! Tänk på att ni kan behöva ge det lite extra tid i början innan allt faller på plats.

Vi vet att det i början kan kännas lite läskigt att utmana arbetssätt som funkat bra hittills. Men tro oss, fördelarna är enorma! Kom ihåg att tack vare Digital PT kommer ni alltid ha någon att hålla i handen hela vägen fram till där ni vill vara!

Lycka till på er digitala resa!