Fakturahantering med Nox Finans

Med tjänsten Nox Finans fakturerar du som vanligt i Fortnox och efter att du skapat din faktura tar Nox Finans över, skickar den till kunden och tar hand om eventuella påminnelser. När din kund betalar ser Nox Finans till att betalningen registreras och bokförs i Fortnox.

Det här gör du

När du är redo att fakturera väljer du Nox Finans direkt i programmet. Nox Finans släpper inte taget förrän pengarna finns på ditt konto, även om det skulle krävas indrivning. Självklart har du full koll under hela processen.

Det här gör din byrå

Redovisningsbyrån kan också följa fakturaprocessen för att se om fakturan är betald eller ej.

Programmet som gör det möjligt

Fortnox Fakturering I Fortnox Faktureringsprogram sköter du din fakturering online och du får en tydlig bild över vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det. Du skapar enkelt fakturor och kan registrera inbetalningar automatiskt via fil från banken. Förenkla faktureringen ytterligare med våra funktioner för e-faktura, räntefakturering, påminnelser, kontantfakturering och fakturering av ROT-/RUT-tjänster.

Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB