JOBBA SMARTARE,
INTE HÅRDARE!


SAMARBETA FÖR EN
SMARTARE LÖNEHANTERING

Fortnox har lönesystem som passar alla verksamheter. Om bolaget har flera hundra anställda eller om du är egenföretagare med ett fåtal medarbetare, det spelar ingen roll. Att dela på lönearbetet mellan byrå, kund och anställda sparar massor av tid. Rätt person gör rätt sak, alla är delaktiga och har kontroll. Risken för fel är liten. Här tar du reda på vilket löneprogram som passar bäst för dig och din kund.

Fortnox Lön

- för dig som har anställda


Fortnox Lön är ett komplett löneprogram som förenklar lönehanteringen både för byrån och kunden. Via programmet får du hjälp med det mesta och behöver därför inte ha större förkunskaper eller erfarenheter. Programmet är alltid uppdaterat med aktuella skattetabeller, lagar och regler. Med tillägget Lön Personlig får de anställda tillgång till sitt eget kalendarium där de själva rapporterar sina avvikelser.

 

Fortnox Lön Mini

- för alla egenföretagare


Med Fortnox Lön Mini betalar företagaren ut sin lön direkt i Fortnox App – hur enkelt som helst! Du loggar in i Fortnox App med BankID och anger vilket belopp som önskas före eller efter skatt, och vilken dag lönen skall finnas på kontot. Skatt och arbetsgivaravgifter dras av per automatik och lönen blir på samma gång bokförd i Fortnox. Enklare än så kan det inte bli!

Fortnox App finns att ladda ner i AppStore och Google play.

 

Ja, tack! Jag vill gärna veta mer om Fortnox Lön / Fortnox Lön Mini

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Digital PT sitter på rad i en soffa

Boka din digitala PT

Vill du göra en digital resa men känner att orken och tiden inte räcker till? Det kan vara svårt att byta arbetssätt och komma igång. Då finns hjälp att få! Med Fortnox Digital PT får du en effektiv arbetsrutin på plats direkt. Du guidas av en grupp dedikerade byråspecialister på Fortnox. Välkommen igång!

Läs mer

Lön-byråkontor-e1612868846178-1024x419.jpg

”Lätt att komma igång och man förstår direkt hur allt fungerar”

 

Bokföringsbyrån Elite Accounting har funnits i Stockholm sedan 2009. För tre år sedan började de jobba i Fortnox, efter att tidigare haft en annan programvara. “Fortnox är väldigt enkelt att komma igång med och man förstår hur man ska göra”, säger VD Leon Hasslerud.

Läs om när Elite Accounting flyttade sina kunder till Fortnox Lön

 

Digitala flöden

Att jobba digitalt underlättar både för dig och din kund.

 

Läs vår steg-för-steg-guide om hur du flyttar dina kunder från annat valfritt system till Fortnox.

 

Digitala flöden

bp-desktop-mobile.png