RÅDGIVARE ELLER ADMINISTRATÖR?


JOBBA SMARTARE,
INTE HÅRDARE!

Fortnox Digital PT sitter på rad i en soffa

Boka din digitala PT

Vill du göra en digital resa men känner att orken och tiden inte räcker till? Det kan vara svårt att byta arbetssätt och komma igång. Då finns hjälp att få! Med Fortnox Digital PT får du en effektiv arbetsrutin på plats direkt. Du guidas av en grupp dedikerade byråspecialister på Fortnox. Välkommen igång!

Läs mer

Samarbeta med din kund med smarta automatiserade och färdigpaketerade lösningar

Ett bra första steg är att automatisera den löpande administrationen, den som kunderna gör för jämnan; skicka fakturor, hantera utlägg och kvitton, betala leverantörer och lön till medarbetarna. Både byrån och kunderna kommer att spara massor med tid och energi, få realtidskoll på affärerna, vara mer tillgängliga och känna sig tryggare och säkrare. Låter det för bra för att vara sant?

Det är det inte! Spana in våra fyra smarta tjänster som gör att du och dina kunder kan säga hej då till onödig administration för alltid:

Jobba smartare, inte hårdare!
Spana in våra licenser som underlättar arbetet för dig och din byrå!

Fakturering

Helt automatiserad fakturering. Det enda dina kunder behöver göra är att leverera, fakturera och få betalt.

Läs mer och beställ

Kvitto & Resa

Allt kunden behöver är en mobil och appen Kvitto & Resa. Klick, tjoff, klart och kvittot hamnar rakt in i bokföringen!

Läs mer och beställ

Leverantörsfakturaattest

Digitala leverantörsfakturor som hamnar direkt i kundens bokföring. Vi har sagt det förut, men automatiskt är automagiskt.

Läs mer och beställ

Lön

Oavsett om bolaget har hundratals anställda eller några få så har vi lösningarna. I molnet såklart, så att du, dina kunder och deras anställda kan dela på lönearbetet.

Läs mer och beställ

Ja, tack! Jag vill gärna veta mer om Fortnox Digital byrå

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Säg hejdå till onödig administration!

Hur jobbar du idag? Hur vill du jobba i framtiden? Det är viktiga frågor att ställa sig. Kunderna förväntar sig att din byrå hänger med i tiden och levererar värde som gör skillnad för deras företag. Du själv och konsultkollegorna vill ha kul på jobbet och (väl?) utvecklas i samma takt som kunderna.

Inte Fortnox-kund än?