Byt till Fortnox – en modern företagsplattform

Halva priset i 6 månader när du byter till Fortnox

Hämta din kampanjkod innan 15 dec

Funderat på att byta ekonomisystem? Passa på – just nu får du halva priset i ett halvår på hela ditt köp. Anmäl ditt intresse innan 15 december och genomför bytet i lugn och ro när det passar dig fram till och med 1 mars. Självklart hjälper vi dig med flytten av din data och att komma igång.

telefon-bokforing_LEFT-BYTA.png

Allt för ditt företag – på ett ställe.

Med Fortnox förenklar och automatiserar du din bokföring, din fakturering och ditt lönearbete. Bland annat. Faktum är att vi har samlat allt som rör företagande – i en och samma plattform. Vi har kopplingar till banker, myndigheter och över 400 externa system. Ett nav av möjligheter, helt enkelt.

Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till helt kostnadsfri support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Bild som symboliserar Fortnox kunder

410 000 kunder

Sveriges mest använda molnbaserade ekonomisystem

Fortnox är helt molnbaserat

100% molnbaserat

Sköt ditt företags ekonomi när som helst, var som helst

Med Fortnox har du alltid fri support

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon

Bytet som gav effekt direkt

”Det blev verkligen bra från en dag till en annan. Vi sparar mycket tid tack vare effektivare flöden och bättre säkerhet. Att kunna digitalisera, och integrera Fortnox med andra system, är det som ger oss mest.”

Carina Eriksson, ekonomichef på Solelgrossisten Sverige AB, märkte direkt en effekt av bytet till Fortnox – och målet att hitta ett helt digitalt system med effektivare flöden var uppnått.

 
Läs mer om effekterna av bytet

Porträttbild på en kund som berättar om fördelarna med Fortnox

Halva priset i ett halvår – så här gör du

 • 1

  Anmäl ditt intresse senast 15 dec

  Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Vi berättar mer om hur ett byte till Fortnox går till och hur du tar del av erbjudandet. Kontakten sker givetvis helt utan förpliktelser.

 • 2

  Byt innan 1 mars

  För att nyttja rabatten har du fram till och med 1 mars på dig att byta. Det innebär att du i lugn och ro kan välja en tidpunkt och genomföra bytet när det passar dig och ditt företag.

 • 3

  Vi hjälper dig med flytten

  När du bestämt dig för att genomföra bytet hjälper vi dig med att flytta över nödvändig data så att du kan fortsätta i Fortnox där du slutade i ditt tidigare ekonomisystem.

1

Anmäl ditt intresse senast 15 dec

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Vi berättar mer om hur ett byte till Fortnox går till och hur du tar del av erbjudandet. Kontakten sker givetvis helt utan förpliktelser.

pratbubbka-mintgrön.png
2

Byt innan 1 mars

För att nyttja rabatten har du fram till och med 1 mars på dig att byta. Det innebär att du i lugn och ro kan välja en tidpunkt och genomföra bytet när det passar dig och ditt företag.

Kalender-mintgrön.png
3

Vi hjälper dig med flytten

När du bestämt dig för att genomföra bytet hjälper vi dig med att flytta över nödvändig data så att du kan fortsätta i Fortnox där du slutade i ditt tidigare ekonomisystem.

Stjärna-mintgrön2.png

Ta del av kampanjkoden

Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig inom kort. Kontakten sker givetvis helt utan förpliktelser.

Ange gärna nuvarande ekonomisystem i meddelanderutan.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Vanliga frågor

Har du några frågor? Här besvarar vi några av de vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att byta till och komma igång med Fortnox. Hittar du inte det du söker är du varmt välkommen att fylla i dina uppgifter i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

 title=

Fortnox visade sig vara ett bra val, eftersom vi ville automatisera våra flöden och ha ett system med hög användarvänlighet

Susanna
Ekonomichef

För att ta del av erbjudandet anmäler du ditt intresse via kontaktformuläret. Vi kontaktar då dig med instruktioner och därefter har du fram till 1 mars 2022 på dig att byta. Det innebär att du kan välja en tidpunkt som passar dig och ditt företag och genomföra bytet i lugn och ro.

Anmäl ditt intresse

Självklart! När du har anmält ditt intresse om att utnyttja erbjudandet och skapat ditt Fortnox-abonnemang skickar du dina filer till oss via länken nedan. Hur lång tid just ditt byte tar beror på ditt företags komplexitet och hur mycket uppgifter som ska överföras, men oftast är du igång inom någon arbetsdag.

Skicka in filer
Vilken data kan jag få med mig?

Du kan göra bytet när som helst under året. Det spelar alltså ingen roll om du är mitt i ett räkenskapsår – du fortsätter i Fortnox där du avslutade i ditt förra program.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det kanske tillfällen då du behöver lite extra stöd.

Vi har ett användarstöd i programmet och personlig support via telefon eller chatt – helt utan kostnad.

Vi har även digitala kurser och företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

När du startar ett abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller helårsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst.

Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas. Första fakturan skickas via mail 30 dagar efter att du har genomfört din beställning.

Absolut! Om du redan har ett samarbete med en redovisningsbyrå som du vill fortsätta med, beställer du ditt Fortnox-abonnemang med kampanjkoden. Sedan meddelar du din byrå, som sköter sammankopplingen till Fortnox. Sedan är ni igång!

Så fungerar sammankopplingen med en redovisningsbyrå

Villkor för erbjudandet 

Erbjudandet gäller enbart nya kunder som idag använder ett annat ekonomisystem och som byter till Fortnox. För att ta del av rabatten som erbjuds behöver du anmäla ditt intresse via kontaktformuläret på denna sida senast 15 december 2021. Du har sedan fram till och med 1 mars 2022 på dig att skaffa ett Fortnox-abonnemang och genomföra bytet.

Rabatten aktiveras i kassan med en kampanjkod som du erhåller efter din intresseanmälan. Kampanjkoden ger 50% rabatt i 6 månader på ett helt köp av paket och/eller program. Koden är enbart giltig vid första ordertillfället och inte vid eventuella tilläggsbeställningar i ett senare skede. Plustjänster är exkluderade från rabatten.

 

Efter den rabatterade perioden gäller ordinarie pris. Koden går inte att kombinera med eventuella erbjudanden/rabatter.

Fortnox Byråpartner omfattas inte av erbjudandet.

Uppsägningar ska vara Fortnox till handa senast 30 dagar innan nästkommande avtalsperiod påbörjas. Vid köp av eventuellt paket kan inte enstaka licenser som ingår i paketet sägas upp, enbart hela paketet.