• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

CRM funktioner

Publicerad den 21 februari 2012
Kategori produktsidorna

Register för både företag och kontaktpersoner

Du kan enkelt koppla samman personer och företag så att du får en bra överblick. Hantera alla slags kontakter; kunder, leverantörer, prospekts, leads, eller
medlemmar i en förening.


Hantera leads/prospekts

Enkla funktioner för att kunna bearbeta leads/prospekts. Du får överblick på hur många nya leads/prospekts som har lagts in, samt hur många som har blivit kunder.


Skapa egna fält

Obegränsat antal egna fält gör att du kan söka fram just de kontakter du vill. Alla fält är sökbara och du kan även välja om de ska vara obligatoriska.


Kraftfulla sökfunktioner

Det finns snabbsökfält för det som du oftast söker efter, men du kan även göra mer avancerade sökningar med villkor, och som dessutom går att spara.


Att-göra-lista

En bra överblick på alla aktiviteter som du inte har gjort, men även de som du ska göra närmsta tiden syns i listan. Sortera listan som du vill. Du kan även se dina kollegors listor
(ställs in med behörighet).


Kalender

För dig som hellre vill se dina aktiviteter i en kalender och få en visuell överblick på när du har bokade tider. Du kan välja mellan dag, vecka eller månadsvy.


E-post och SMS-påminnelser

Programmet kan påminna dig inför t ex ett möte och även påminna personen du ska träffa.


Aktivitetshistorik

Alla aktiviteter du skapar på en viss kontakt samlas och blir lätt att överblicka. Du ser även enkelt vilka aktiviteter som är klara och vilka som inte är det.


Grupp E-post och grupp-SMS/MMS

Inbyggda funktioner för att göra utskick via e-post och SMS/MMS. Mallar för nyhetsbrev medföljer men du kan även skapa helt egna. Schemalägg utskicken om du vill.


Hantera Affärsmöjligheter

Alla affärer som är på gång lägger man enkelt in, och du kan även ange sannolikhet till avslut, vilket gör att det är enkelt att göra en försäljningsprognos.


Koppling till Fortnox Order och Fakturering

Se offerter/ordrar/fakturor direkt på kontaktkortet, all historik blir tillgänglig direkt. Du kan även se statusen, t ex om de har betalat senaste fakturan.