• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Dags för lön

Publicerad den 9 november 2009
Kategori VD-ord Jan

Snart lanserar vi en av de stora pusselbitarna i vårt programsortiment – ett löneprogram. På samma sätt som bokföring är en nödvändighet är också ett bra löneprogram viktigt för att effektivisera administrationen på företaget.


Nu kan man tro att ett löneprogram bara passar större företag, men det är lika värdefullt för det mindre företaget med kanske bara ett par anställda. Du spar tid inte minst genom att du gör rätt från början. Lön låter enkelt, men det är en hel del lagar och avtal att hålla reda på. Det gör vårt löneprogram.


Som vanligt finns det alla fördelar med att använda Fortnox även då det gäller löneprogram. Du har en fullständig integration med övriga program som exempelvis bokföringsprogrammet, du har ett utseende på skärmen som du känner igen och du har alla fördelarna med den webbaserade tekniken som att du kan sitta var som helst – vid vilken dator som helst när du arbetar. Dina medarbetare har också möjlighet till en egen, personlig inloggning för att rapportera sina avvikelser, exempelvis sjukfrånvaro.


Om du har ett annat löneprogram idag så har vi såklart tänkt på det. Du kan registrera ingångsvärden för dina anställda och på så vis snabbt vara igång med ditt nya löneprogram.


Jan Älmeby, VD Fortnox AB

jan.almeby@fortnox.se