• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

En spännande höst väntar

Publicerad den 25 augusti 2010
Kategori VD-ord Jan

Fortnox har idag släppt kvartalsrapporten för andra kvartalet 2010. Efter flera års investeringar i bland annat utveckling och marknadsföring kunde vi nu presentera det första kvartalet någonsin med positivt resultat från den löpande verksamheten.


Det är extra trevligt att konstatera att vi visar ett positivt resultat samtidigt som vi har fortsatt hög tillväxt. Om man exkluderar poster av engångskaraktär har omsättningen ökat med 97% jämfört med andra kvartalet 2009.


Vår snabba tillväxt beror till stor del på att våra kunder rekommenderar oss till vänner och bekanta. Av alla nya kunder som kommer till oss anger de flesta att det är rekommendationer från befintliga kunder som är det största skälet till att man blir kund till oss. Det tolkar vi som att våra kunder uppskattar våra satsningar på framförallt högt tempo i vidareutvecklingen av våra program och en bra och tillgänglig support.


Under hösten kommer vi att släppa Fortnox Analys, ett program som presenterar ekonomisk och annan information i lättförståeliga grafer och diagram. Fortnox Analys är helt integrerat med övriga Fortnox-program vilket innebär att man slipper exportera och importera information. Istället är alla grafer direkt nåbara och alltid sekundaktuella.


Vi kommer i höst också att arrangera en roadshow för redovisnings- och revisionsbyråer. Vi besöker 16 orter från Umeå i norr till Malmö i söder. Schema, inbjudan och möjlighet att anmäla sig finns tillgängligt på vår hemsida från och med 1 september.


Förutom ovanstående händer mycket nytt på Fortnox i höst. Våra utvecklare arbetar med förbättringar och ny funktionalitet i våra program. En del av det som utvecklas kommer att släppas i en uppgradering i oktober och ytterligare nyheter i januari. Vi utökar också bemanningen på våra försäljnings- och supportavdelningar för att kunna bibehålla en bra servicenivå till våra befintliga och blivande kunder.


Hör gärna av dig till mig med dina funderingar och synpunkter kring oss och våra program. Du når mig enklast via e-post jens.collskog@fortnox.se.