Fortnox Academy

Är du redo för ditt nästa steg?

Fortnox älskar att gå sin egen väg. Blir du antagen i Fortnox Academy, vårt traineeprogram, får du tillsammans med ett team av trainees, ta dig ann projekt och utmaningar som tar Fortnox till nya höjder. Vi är nämligen helt säkra på att den bästa lösningen inte är hittad än. Dags för nästa steg?

Ny ansökningsperiod öppnar igen våren 2023.

Fortnox Academy - Så funkar det
Nyfiken på vårt traineeprogram?

Följ med på resan och få svar på dina vanligaste frågor.

Om Fortnox Academy

Vi erbjuder dig chansen att uppleva livet i ett utvecklingsteam på Fortnox där du får utvecklas både i din yrkesroll och som person. Vårt mål är att hitta passionerade och drivna utvecklare, testare och produktdesigners som vill och kan vara med och ta Fortnox till nästa steg.

Tillsammans med ditt Fortnox Academy team och genom ert uppdrag kommer du att lära dig om verksamheten, om vad utveckling innebär på Fortnox samt arbeta med din egen personliga utveckling. Under hela traineeprogrammet har du handledare som guidar dig genom ditt uppdrag och som kommer att stödja, råda och utmana dig. I slutet av programmet kommer vi utvärdera tiden tillsammans och om båda parter är överens, erbjuda dig en plats hos oss.

Fortnoxhuset
Det här erbjuder vi
  • 4 månaders Internship/Traineeprogram från september till december (anställning med lön)

  • Stor chans till jobb på Fortnox efter genomfört program.

  • Erfarenhet som inte går att få på en utbildning.

  • En otrolig möjlighet för dig som tar din passion på allvar.

    Ny ansökningsperiod öppnar igen våren 2023!

Om dig

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant för oss. Har du en passion för utveckling, test eller produktdesign kan du bli vår nästa stjärna i Fortnox Academy. För att söka till traineeprogrammet ser vi att du har genomfört din sista termin inom utveckling, test eller design och har möjlighet att arbeta 100 % under programmet.

Fortnox och förändring går hand i hand, och det är viktigt att du gillar att vara med, även om det går fort ibland. Men viktigast av allt är att din vilja att lyckas är större än din rädsla för att misslyckas.

Development Manager, Fortnox Academy

Magdalena Hallbrandt har varit på Fortnox sedan våren 2020. Hon leder utvecklings-organisationen inom ett av våra affärsområden men har också ett stort engagemang för Fortnox Academy.

"Det är fantastiskt att se den utveckling som sker hos våra trainees genom det mentorskap och den möjlighet att ta sig an spännande projekt som erbjuds."

Magdalena Hallbrandt

Head of Development

Porträttbild på Magdalena Hallbrandt
Möt Developer Michaela Sääw
“Det är alltid nya projekt på gång och många planer i pipen här och det gillar jag. att hela tiden känna att jag är på väg framåt, att jag bidrar till att något bra utvecklas."Läs hela artikeln
Fortnox - development
Möt Product Designer Peter Arnoldsson
"Om du visar att du vill så kommer du att få chanser att göra annorlunda, spännande och roliga saker."Läs hela artikeln
Möt Test Engineer Fredric Johansson
“Jag blir glad varje gång jag lyckas paja något för det betyder att vi kan åtgärda det och att användaren får en ännu bättre upplevelse." Läs hela artikeln
Vi investerar i dig

Fortnox skapar rätt förutsättningar för att du ska lyckas och må bra. Våra ledare är närvarande, kreativa och har nära till beslut. Så, hur lyckas vi? Vi arbetar med tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling, arrangerar ledarforum för dialog och samverkan och ser till att din upplevelse alltid är i fokus.

Utvecklingsresan hos Fortnox slutar aldrig. Ledarskap är en färdighet som kan formas under rätt förutsättningar. Vårt Talent Management Program är en unik möjlighet för ledartalanger som vill växa och utvecklas in i nya roller. Programmet djupdyker i ledarskapets alla dimensioner med syftet att utveckla, stärka och engagera våra ledare.

Du bestämmer själv hur långt du vill nå. På Fortnox finns utmaningar och möjligheter i en härlig blandning mitt i en inspirerande arbetsmiljö. Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill. Vi uppmuntrar dig till intern rörlighet inom nya roller, områden och inriktningar.

Den bästa lösningen är inte hittad. Under inspirerande hack-days finner vi potentialen i problem och tar den mest kluriga idéen och gör den till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för vad kombinationen data och datakapacitet kan skapa för affärsnytta. Här har några av våra mest banbrytande idéer fötts. Du får också helt egen innovationstid med valfri agenda.

Vad får dig att trivas? Vi har gjort vårt bästa för att skapa en så inbjudande och kreativ arbetsmiljö som möjligt. Kolla in våra sköna miljöer och se vilken känsla du får.

Fortnox tror på ett liv i balans och Fortnox MåBra är koncept som finns för ditt välmående och återhämtning. Behovet av återhämtning ser såklart olika ut och här har du möjlighet att ta del av allt från träning, massage eller kanske en lugn stund för mindfullness. Under våra Wellnessweeks bjuder vi in till bland annat matlagningsklasser, träningspass och föreläsningar. Vi vill investera i dig!

Jobba hos oss
Ta nästa kliv mot din framtida karriär

Vad är din dröm? Se alla möjligheter som finns hos oss just nu.

Hållbarhet
Är du nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet?

Vi arbetar aktivt för att vår verksamhet ska ge så lite klimatpåverkan som möjligt. Vi involverar både medarbetare och skapar lösningar för företagare, så att alla kan vara med och bidra.