• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Fixa faktureringen från hängmattan i sommar

Publicerad den 30 juni 2011
Kategori VD-ord Jan

Äntligen är den sköna sommaren här, då många av oss får njuta av härliga och lata dagar. Trots att sommaren har gjort sitt intåg händer det just nu många spännande saker hos oss på Fortnox. Först och främst så tillkännagav vi idag att vi köper utvecklings- och konsultverksamheten inom JS Data i Växjö. För oss innebär det att Fortnox stärker sitt kunderbjudande genom att kunna utveckla applikationer som integrerar med program från olika leverantörer. Det här är ett strategiskt viktigt förvärv för oss då vi kommer att kunna erbjuda betydligt mer flexibla och effektiva lösningar som underlättar för dig som kund. Läs mer om förvärvet i pressmeddelandet.

 

Dessutom har vi i veckan släppt vår första iPhone-applikation. Det är en applikation som gör att du kan ta ett kort med telefonens kamera och sedan skicka bilden direkt till din arkivplats hos Fortnox. Med Appen kan du exempelvis ta kort på dina leverantörsfakturor och kvitton och sedan koppla dem till rätt transaktion i din redovisning i Fortnox Bokföring. Appen kan du också använda för foton på precis vad som helst som du vill kunna lagra på ett säkert ställe. Testa applikationen redan idag, sök på "fortnox" i App Store så hittar du "Fortnox Mobilskanner".

 

Även om det är semester så måste man som egenföretagare sköta en del praktiska saker. Kanske måste du fakturera så att likviditeten inte blir lidande. Med Fortnox program måste du inte åka in till kontoret för att fixa faktureringen. Det är bara att logga in på datorn så skickar du enkelt och smidigt in fakturorna till dina kunder. Så varför inte fakturera från din hängmatta på landet i år!

 

Är det så att din revisor trots det fina vädret sitter inne och jobbar på kontoret och väntar på dina verifikationer så behöver du inte åka in till stan för lämna över dem. Med Fortnox kan du sitta på landet och din revisor på kontoret och ni kan ändå jobba i samma affärssystem.

 

Men det är inte bara för att du ska kunna jobba från hängmattan som vi kom på idén med internetbaserade program. Det finns många fler fördelar som hög säkerhet, låg månadskostnad, ingen startavgift och att inga förkunskaper krävs. Dessutom har du alltid tillgång till den senaste versionen och behöver aldrig oroa dig för om du gjort backup.

 

Allt fler upptäcker dessa fördelar. Oberoende undersökningar visar att internetbaserade affärssystem kommer att vara helt dominerande redan om några år.

 

Vi här på Fortnox finns på plats hela sommaren för att svara på dina frågor. Du kan ringa, maila eller chatta med oss med samma öppettider som vanligt.

 

Avslutningsvis vill jag önska dig en riktigt skön och avkopplande semester och hoppas att du får glädje av våra program om du trots allt måste jobba lite under din ledighet.

 

 

Jens Collskog,

VD för Fortnox AB