För större företag med unika behov

Större företag har unika behov – och unika behov kräver skräddarsydda lösningar. Därför har Fortnox tjänster och lösningar som kan kombineras utifrån just dessa behov för att skapa en anpassad och kostnadseffektiv lösning för det större företaget, där ni får allt samlat i en plattform.

Lösningar för det större företaget

Fortnox molnbaserade ekonomisystem är motorn. Till våra egna program och tjänster har vi dessutom över 400 partner-appar som ni kan koppla på – till exempel kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Det gör att ni får ett system ni kan växa med, där ni samlar allt integrerat i en plattform och i realtid kan följa hur företaget presterar.

Varje dag hjälper vi större företag att byta ut ineffektiva arbetssätt och ersätta dem med automatiserade lösningar som ger smidigare flöden.

Processkartläggning, implementationskonsultation, utbildning och personlig support är bara några av de tjänster som vi erbjuder ert företag.

Illustration av dator och mobil som symboliserar arbetsredskap för yrket it- och webbkonsult

Exempel på vad ni får:

Kontaktperson/Projektledare

Finns som stöd för ert företag under hela processen och koordinerar bytet av system.

Processkartläggning

Vi går igenom ert företags administrativa flöden och ger förslag på hur ni kan jobba effektivare och mer automatiserat i Fortnox.

Implementation

Vi hjälper er att komma igång i systemet med konvertering, inställningar och utbildning.

Customer Success

Vi hjälper er att få det bästa samspelet mellan programmen och tjänsterna. Med andra ord: Vi ser till att ni får ut maximalt av Fortnox.

Personlig support

Ni får en egen supportkontakt som finns där för att hjälpa er, och som känner ert bolag och kan lösa era utmaningar.

Finansiella tjänster

Vi erbjuder både fakturaköp och företagslån om ni behöver snabb hjälp att till exempel finansiera en investering.

Jag vill veta mer om lösningar för större företag

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.
 

Fortnox visade sig vara ett bra val, eftersom vi ville automatisera våra flöden och ha ett system med hög användarvänlighet. Idag utför vi väldigt många transaktioner via Fortnox integrationer. Under 2019 hade vi till exempel 400 000 kundfakturor som gick via integrationer, helt automatiserat.

Porträttbild på en kvinna title=

Susanna Harn
Ekonomichef, Svenskt kosttillskott AB