• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Referenser

Vi har flera föreningar som kontinuerligt använder våra program. Här kan du läsa om hur några av dem arbetar, och vilka funktioner som effektiviserar just deras arbete!

warberg

Warberg Innebandyclub

Som kassör i Warberg Innebandy har jag med Fortnox helt nya möjligheter att styra och redovisa ekonomin i föreningen. Styrelsen får en snabb och överskådlig redovisning, behöver vi titta på någon detalj har vi allt online. Fortnox var det ekonomisystem vi letade efter, online, enkelt att använda och ändamålsenligt samt går att växa i.
Urban Johansson, Warberg Innebandyclub
 

karlstad-gk

Karlstad Golfklubb

I vår förening är det flera inblandade då det gäller ekonomin, en av Fortnox största fördelar är att det är webbaserat och man lätt kan komma åt programmet vart man än är. Detta har medfört att vi har blivit effektivare i alla led. Fortnox är ett användarvänligt program som vi varmt kan rekommendera till andra föreningar/företagare.
 
Sofia Strindholm, Karlstad Golfklubb
 

oifOvesholms IF

Vi har använt Fortnox sedan hösten 2010. Vi använder faktureringsdelen själva och sedan gör bokföringsbyrån vår bokföring. Vi kan se och följa bokföringen, samt skriva ut alla rapporter själva via Fortnox. Faktureringen är väldigt enkel att göra med snabbmenyer för att hämta kunder, prislistor mm. Väldigt enkelt att boka in betalningar. Att generera rapporter mm. är lika enkelt. Några få val och sedan är det bara att skriva ut eller generera pdf. Vi har testat ett par andra bokföringsprogram, men Fortnox är helt klart det bästa valet hittills.
 
Rolf Johansson, Ovesholms IF
 
 

forsmoForsmo IF

Vi tycker att Fortnox är bra för vår verksamhet eftersom det gör det möjligt att arbeta hemifrån utan att ha någon speciell dator. Dessutom är det enkelt att fördela arbetet mellan olika personer inom föreningen, ett enkelt program att arbeta i och ger oss en bra ekonomisk rapportering.
 
Stefan Landgren, Forsmo IF
 
 

stockholmprideStockholm Pride

Vår förening är decentraliserad med stor omsättning på folk då alla arbetar ideellt. Därför passar Fortnox oss bra med möjligheten att arbeta över Internet. Genom arkivplatsen har alla tillgång till viktiga fakturor och dokument var de än befinner sig. Användarvänligheten och möjligheten att direkt få ut rapporter var också viktig vid valet av affärssystem.
 
Henrik Franzén, Stockholm Pride
 


ostersifÖsters IF

Då vi är många som har kontakt med kunder är det en stor fördel att vi enkelt kan följa all historik per kund och vad som bör göras, att vi sedan kan komma åt informationen oavsett om det är via datorn eller mobilen är ju ett stort plus. Via systemet har vi dokument som avtal osv. kopplade till kunderna, vilket gör att vi får en väldigt bra överblick. Vi har genom Fortnox Förening fått en väldigt god kontroll över hela vår verksamhet. Det ger oss en trygghet och mer tid över till det vi tycker är roligast.
 
Christofer Niklasson, Säljare Östers IF