Betala dina fakturor

I Fortnox Bokföring registreras dina fakturor automatiskt eller manuellt och du kan sedan överskådligt följa status över obetalda och betalda.

"Automatiserade funktioner gör att du sparar tid och inte glömmer några viktiga datum"

Bokföring + Leverantörsfakturattest

 • Automatiska funktioner som sparar tid
 • Klarar grundläggande uppgifter och krav
 • Allt sköts online
Se alla funktioner för Bokföring och Leverantörsfakturaattest
138
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Betala kvitto och reseräkningar i Fortnox.

Betala fakturor snabbt och effektivt

Det är viktigt att du hittar bra rutiner för att att hantera och betala dina fakturor. Med Fortnox Bokföring och Leverantörsfakturaattest, slipper du den manuella hanteringen och signeringen av fakturorna. Istället gör du det digitalt, på ditt kontor eller via mobilen där du befinner dig just då. Du kan få notiser via SMS eller e-post när det är dags.

Det här kan du göra

Tänk stort.

Börja smått.

Fortnox är ett system som växer med dina behov. Blir därför inte stressad över att fixa lösningar till allt redan från början. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

1

Börja med Fortnox Bokföring och Fakturering, våra mest använda program. Då är du rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav.

2

Nästa steg kan vara att du lämnar över fakturaservicen till oss. Det innebär att vi skickar ut din faktura, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför vi betalningen.

3

Det är enkelt att lägga till fler användare och redigera olika behörigheter. Lika enkelt är det att lägga till fler program, t.ex. CRM Säljstöd eller Fortnox Lön.

Spara tid med våra smarta funktioner

I korthet

Attestera leverantörsfakturor digitalt

Leverantörsfakturaattest hjälper dig att få full kontroll på era leverantörsfakturor. Minimera risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen. Med Fortnox Leverantörsfakturaattest kan fakturorna attesteras på ett mycket smidigt sätt via datorn, surfplattan eller mobilen!

Läs mer om Leverantörsfakturaattest

Få fakturorna registrerade automatiskt

Vill du slippa den manuella hanteringen av leverantörsfakturor finns Fakturatolkning. Det innebär att vi automatiskt registrerar inkommande fakturor i programmet genom att du ber dina kunder skicka dem till en särskild e-postadress.När du sedan har godkänt, bokför vi dem åt dig.

Läs mer om Fakturatolkning

Populära funktioner

 • Få fakturorna tolkade/registrerade automatiskt
 • Attestera leverantörsfakturor digitalt
 • Bankgiroinbetalningar via fil
 • Kontoavstämning
 • Leverantörsreskontra
 • Gör en kreditupplysning
 • Registrera inbetalningar
 • Få påminnelser
 • Attestera i mobilen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat. Läs mer här

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er. Läs mer här

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt. Läs mer här

Kom igång redan idag!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill. Vi hjälper dig på vägen!

Fortnox

Bokföring + Leverantörsfakturaattest

Se alla funktioner för Bokföring och Leverantörsfakturaattest
138
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Fler lösningar

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB