Deklarera och rapportera

Få enkelt ordning och reda på alla rapporter och avgifter du förväntas redovisa till Skatteverket.

"Som företagare förväntas du lämna in korrekta uppgifter till staten."

Bokföring + Lön

  • Automatiska funktioner som sparar tid
  • Klarar grundläggande uppgifter och krav
  • Allt sköts online
Se alla funktioner för Bokföring och Lön
198
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Ordning och reda på rapporter och avgifter

Om du har ett aktiebolag och har personal – ska du varje månad redovisa arbetsgivaravgifter och den dragna preliminärskatten till Skatteverket. Du ska naturligtvis också deklarera moms. För en del är detta en intressant utmaning, för andra bara jobbigt. Oavsett hur du känner, kan du vara trygg i att Fortnox har rutinerna på rätt plats.

Det här kan du göra Deklarera och rapportera i Fortnox.

Tänk stort.

Börja smått.

Fortnox är ett system som växer med dina behov. Blir därför inte stressad över att fixa lösningar till allt redan från början. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

1

Börja med Fortnox Bokföring och Fakturering, våra mest använda program. Då är du rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav.

2

Nästa steg kan vara att du lämnar över fakturaservicen till oss. Det innebär att vi skickar ut din faktura, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför vi betalningen.

3

Det är enkelt att lägga till fler användare och redigera olika behörigheter. Lika enkelt är det att lägga till fler program, t.ex. CRM Säljstöd eller Fortnox Lön.

Spara tid med våra smarta funktioner

I korthet

Redovisa moms

När du ska redovisa momsen till Skatteverket skapar du i Fortnox Bokföring en momsrapport. Den fil som genereras laddar du enkelt upp på Skatteverkets hemsida.

Automatisk lönekörning

Under funktionen Lönekörning finns arbetsgivardeklarationen. Här fyller du i den period du vill lämna och klicka på en knapp. Alla värden som behövs hämtas automatiskt. Filen laddar du sedan upp på Skatteverkets hemsida.

Populära funktioner

  • Arbetsgivardeklaration automatiskt via fil
  • Kontrolluppgifter
  • Momshantering
  • Elektronisk skattedeklaration

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat. Läs mer här

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er. Läs mer här

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt. Läs mer här

Kom igång redan idag!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill. Vi hjälper dig på vägen!

Fortnox

Bokföring + Lön

Se alla funktioner för Bokföring och Lön
198
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Fler lösningar

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB