Hantera kvitton och reseräkningar

Hantera enkelt företagets alla utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar direkt i mobilen. Enkelt för alla, oavsett om du är anställd, chef eller administratör.

"Hantera enkelt alla kvitton och reseräkningar direkt i appen."

Bokföring + Kvitto & Resa

  • Automatiserar hela kvitto- och reseräkningshanteringen
  • Fungerar lika bra för alla roller på företaget
  • Allt samlat på ett ställe och tydlig översikt
Se alla funktioner för Bokföring och Kvitto & Resa
168
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Fortnox Kvitto & Resa i mobil och surfplatta.

Automatisera hela kvitto- och reseräkningshanteringen

Sluta redovisa dina reseräkningar manuellt via papper och slipp sitta med mängder av oläsliga kvitton i slutet av månaden! Fota av kvittot, rapportera och/eller attestera med mobilen istället via appen Fortnox Kvitto & Resa - och få in det direkt i bokföringen! Fortnox Kvitto & Resa tillsammans med våra program för bokföring och lön, effektiviserar hela hanteringen av kvitton och reseräkningar för alla roller på ditt företag!

Så här fungerar det

Tänk stort.

Börja smått.

Fortnox är ett system som växer med dina behov. Blir därför inte stressad över att fixa lösningar till allt redan från början. Känn dig för, se över vad du behöver för verktyg just nu. Har du ett mindre eller nystartat bolag, så växer våra lösningar med dig.

1

Börja med Fortnox Bokföring och Fakturering, våra mest använda program. Då är du rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav.

2

Nästa steg kan vara att du lämnar över fakturaservicen till oss. Det innebär att vi skickar ut din faktura, ser till att pengarna kommer in och sedan bokför vi betalningen.

3

Det är enkelt att lägga till fler användare och redigera olika behörigheter. Lika enkelt är det att lägga till fler program, t.ex. CRM Säljstöd eller Fortnox Lön.

Automatiserar hela hanteringen
Fungerar lika bra för alla roller på företaget
Allt samlat på ett ställe - tydlig översikt
Du kan fixa allt i appen
Enkelt och snabbt – spara tid
Koppla köp med företagskortet

I korthet

Fota kvittot som avläses och bokförs automatiskt

Du rapporterar kvitton, kortköp, traktamenten, representation och milersättning i samma app - kvitton tolkas automatiskt. Du kan även koppla företagskortet till tjänsten och importera din elektroniska körjournal direkt in i appen. Rapporterna skickas in från mobilen eller datorn. När de är attesterade och godkända bokförs de automatiskt.

Hantera och attestera direkt i mobilen

Du hanterar enkelt alla rapporter från telefonen eller datorn och får notifieringar via app, webb, sms eller mail när det finns nya rapporter att hantera eller attestera. Du har alla rapporter samlade på ett ställe, kan attestera, skicka tillbaka till den anställde för korrigering, godkänna för utbetalning, skicka vidare i attestkedja eller ta bort rapporter - direkt i mobilen.

Mindre administration med färdigkonterat underlag

Du redigerar utlägg och rapporter vid felaktigheter i kontering, beskrivningar, belopp, moms och kostnadsställe. Du meddelas automatiskt vid förändringar och kan granska, godkänna eller avslå rapporter, skicka rapport till bokföring samt skicka underlag för utbetalning via bank eller lön.

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat. Läs mer här

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er. Läs mer här

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt. Läs mer här

Kom igång redan idag!

Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill. Vi hjälper dig på vägen!

Fortnox

Bokföring + Kvitto & Resa

Se alla funktioner för Bokföring och Kvitto & Resa
168
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Fler lösningar

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB