Kul att du är intresserad!

Vår försäkringspartner Trygg-Hansa kommer att kontakta dig inom kort.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på forsakringar@fortnox.se

Erbjudandet gäller för företagsförsäkring som tecknas med startdatum inom 6 månader. Trygg-Hansa gör en individuell prövning för varje unik försäkring.
Det kan t ex vara verksamhet eller geografiskt område som gör att försäkring inte erbjuds. Erbjudandet riktar sig till företag med omsättning under 10 miljoner kronor.

paraply
Alltid rätt försäkrad varken mer eller mindre

Vi har en smartare försäkringstjänst

Vi är inget försäkringsbolag. Istället för komplicerade termer och försäkringsmoment så gör vi det hela enkelt. Hos oss har du alltid komplett skydd oavsett om det gäller till exempel en vattenskada, en tappad laptop eller ett oväntat avbrott i verksamheten.

Eftersom du är kund hos oss kan vi dessutom forma det bästa paketet för just ditt företags unika förutsättningar. När verksamheten utvecklas, du investerar eller anställer personal, så får du automatiskt förslag på förändringar i ditt försäkringsskydd. Du får precis det du betalar för, varken mer eller mindre. Det gör vårt erbjudande unikt och lite smartare.

  • Samla ditt företags försäkringar i Fortnox
  • Koppla försäkringen till din bokföring
  • Betalning och administration direkt i Fortnox

Intresserad? Låt oss berätta mer!

Efter att du skickat in formuläret kommer vår försäkringspartner Trygg-Hansa att kontakta dig. Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetspolicy.

Vi känner dig och ditt företag. Det ger trygghet över tid.

Skräddarsydda lösningar, det har väl alla i branschen? Vi går steget längre än de andra. Som kund hos Fortnox känner vi dig och ditt företag. Det gör också att vi kan ta fram den lösning som passar absolut bäst för din verksamhet just nu.

Vi kan, om du vill förstås, matcha din försäkring mot företagets siffror så att den alltid håller rätt nivå och skydd utan att betala mer än vad du behöver.

Vi håller också koll på din försäkring över tid. Så när företaget växer, breddar verksamheten eller investerar så får du förslag på lämpliga justeringar eller kompletteringar i ditt skydd.

Tydligt och överskådligt

I Fortnox har du företagets försäkringar samlade på ett ställe och med samma login som dina övriga Fortnox program. Här har du full koll och kan hantera alla dina försäkringar.

Det är också här som vi kommer att tala om för dig när något behöver ses över eller om olyckan är framme och du behöver göra en skadeanmälan.

Välkända partners i ryggen

Vi formar ditt försäkringspaket utifrån ditt företag i Fortnox medan våra partners som exempelvis Trygg-Hansa, levererar själva innehållet.

Det betyder också att vi kan välja den bästa och mest prisvärda lösningen för varje enskilt försäkringsmoment (som t ex motorförsäkringar).