• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Fortnox är med dig även på semestern

Publicerad den 5 juli 2010
Kategori VD-ord Jan

Nu är det sommar och semestertider. På Fortnox har vi för ett par veckor sedan genomfört vår största uppgradering någonsin. Våra kunder kan nu använda en mängd nya och förbättrade funktioner.


Semestertider är det också på Fortnox. Vi kommer att ha öppet hela sommaren, med samma öppettider som alltid. Bemanningen kommer att vara reducerad i juli och början av augusti. Sedan är vi åter med full styrka och fast beslutna att fortsätta ta väl hand om våra nuvarande och blivande kunder. Fortnox program finns dock tillgängliga för dig med oförminskad kapacitet under hela sommaren.


Direkt efter sommaren kommer vi också att förstärka bemanningen på supportavdelningen. Detta gör vi för att vi, med vår starka kundtillströmning, vill ha möjlighet att även fortsättningsvis ge våra kunder en bra och tillgänglig support.

Vi kommer också att förstärka med ytterligare personal på utvecklingssidan, vilket ger oss möjlighet att öka tempot i vidareutvecklingen av våra program ytterligare. Vi vågar lova en mängd nya funktioner och förbättringar i våra program under hösten.

Passa på och koppla av och ha det underbart på semestern. Om du inte kan låta bli, så finns dina Fortnox-program tillgängliga för dig även på stranden. Det är bara att logga in via din dator eller mobiltelefon.


Trevlig sommar!


Jens Collskog, VD i Fortnox AB