• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Fortnox – Sveriges snabbast växande mjukvarubolag!

Publicerad den 24 november 2011
Kategori VD-ord Jan

Affärsvärlden och Ny Teknik har i veckan publicerat den årliga rankingen av Sveriges femtio snabbast växande teknikföretag ”Sweden Technology Fast 50”. Fortnox är det snabbast växande mjukvarubolaget med en tillväxt på 1 300 procent på fem år. Rankingen som genomförs av Deloitte innehåller företag inom sektorerna IT, telekom, mjukvara, miljö- och bioteknik samt elektronik. I denna tuffa konkurrens placerar vi oss bland de tio främsta. Det är vi här på Fortnox otroligt stolta över!

 

Vi på Fortnox har precis avslutat höstens stora roadshow som vi anordnar för redovisnings- och revisionsbranschen. Stärkta av förra årets succé så utökade vi årets roadshow till att omfatta 19 ställen runt om i Sverige. Intresset var stort även i år och man slås av hur viktigt det är att träffa både befintliga och nya kunder. Inte minst för att ta del av allas erfarenheter och önskemål med våra program. Under hösten har vi också deltagit på två Stockholmsmässor: Ekonomimässan i Kista och Eget Företag i Älvsjö. Som slutsats kan jag glädjande konstatera att intresset för Fortnox och våra tjänster ökar hela tiden.

 

Just nu händer det också en hel del på utvecklingssidan på vårt kontor i Växjö. Bland annat har vi precis blivit klara med en stor ombyggnad i programkoden som vi arbetat med sedan i somras. Våra program har byggts om och anpassats för fortsatt vidareutveckling samtidigt som prestandan förbättrats. Som vanligt behöver du som är kund inte göra någonting för att få del av förbättringarna, det är fördelen med internetbaserade program.

 

Till sist kan jag rekommendera er att läsa den intressanta rapporten Svenskarna och Internet 2011 som visar att 88 procent av alla svenskar över 12 år har tillgång till internet och att 85 procent har tillgång till bredbandsuppkoppling i hemmet. Den största förändringen under de senaste åren är det stora genomslaget för mobilt internet. Användande av mobilt internet har fördubblats bara under det senaste året. Här är en länk till rapporten: http://www.iis.se/docs/SOI2011.pdf

 

 

Vänliga hälsningar,

Jens Collskog
VD för Fortnox AB