Nå dit du vill med Fortnox företagsplattform

Oavsett vad framgång är för dig som företagare, hjälper vi dig att nå dit du vill. För Fortnox är så mycket mer än bara ett bokföringsprogram. Vi har samlat allt du behöver för att starta, växa och utvecklas – på ett ställe.

Är du nystartad?

Vi bjuder på första halvåret

Som nystartad kan checklistan vara lång – med Fortnox kan du bocka av bland annat bokföring och fakturering. Få en extra skjuts i uppstarten med vårt erbjudande för nystartade företag.

  • Valfritt programpaket kostnadsfritt i 6 månader
  • Gäller dig som startat företag under de senaste 3 månaderna
Ska du starta aktiebolag?

Starta bolag med Fortnox

Vi har nyregistrerade aktiebolag på lager, så kallade lagerbolag, färdiga att köpa. Du får organisationsnummer och bolagshandlingar inom två timmar, och slipper den långa registreringsprocessen hos Bolagsverket.

  • Färdiga aktiebolag registrerade hos Bolagsverket
  • Valfritt programpaket kostnadsfritt i 6 månader
Kostnadsfri flytthjälp!
Har du ett annat ekonomisystem idag?

Ingen fara! Att byta till Fortnox är enkelt. Vi hjälper dig med flytten från start till mål och ser till att du får med dig nödvändig bokföringsdata från ditt tidigare ekonomisystem – självklart helt kostnadsfritt.

Allt för ditt företag – på ett ställe

Vi hjälper dig att starta, växa och utvecklas

Vi erbjuder en lång rad smarta produkter och lösningar i vår företagsplattform som hjälper dig att driva verksamheten framåt. Förutom att underlätta och effektivisera dina administrativa sysslor, kan vi bland annat hjälpa dig med att starta bolag, hitta nya kunder och få snabb hjälp med finansiering. Behöver du rådgivning kan du dessutom samarbeta med någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Produkter som förenklar

Vi automatiserar stora delar av din administration kring bokföring, fakturering och lön, och har utöver det produkter inom bland annat orderhantering, lager och tidrapportering. Vilka behov har du?

En hel värld av möjligheter

Då du kan koppla ihop ditt Fortnox med över 400 olika tredjepartsprogram såsom kassasystem, webbshopar eller arbetsordersystem, slipper du dubbelarbete tack vare sömlös överföring av information.

Få bättre växtkraft

Med våra finansiella tjänster kan du på ett snabbt och enkelt sätt stärka företagets likviditet – och därmed få ökad kraft till investeringar. Vi erbjuder både smidiga fakturaköp och flexibla företagslån.

Hitta kunder till ditt företag

Kom i kontakt med nya kunder och uppdrag med hjälp av Offerta – Sveriges största marknadsplats för tjänster. Offerta är en del av Fortnox, och varje vecka publiceras tusentals uppdrag.

Kom i kontakt med oss

Få hjälp med att hitta rätt lösning för ditt företag

Fortnox är en flexibel företagsplattform som enkelt går att anpassa efter behov. Fyll i dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för just dig och ditt företag.

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with

Över 400 000 kunder – så här säger två av dem

Fortnox är väldigt modernt och det känns som att man kommer in i framtiden, om man jämför med andra system jag använt.

Philip

Delägare, Get Raw

Fortnox visade sig vara ett bra val, eftersom vi ville automatisera våra flöden och ha ett system med hög användarvänlighet.

Susanna

Ekonomichef, Svenskt kosttillskott

30 dagar öppet köp
100% molnbaserat
Fri support
400 000+ kunder
Så mycket mer än ett bokföringsprogram

I Fortnox företagsplattform hittar du smarta produkter som förenklar och automatiserar ditt arbete inom bland annat bokföring, fakturering och lön. Men det stannar inte där. Vi vill göra det möjligt för dig att nå dina mål och ett framgångsrikt företagande – oavsett vad det betyder för dig.