• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Startsida / Utbildningar / Arbeta i Fortnox Lön steg 1

Arbeta i Fortnox Lön steg 1

Utbildningen är till för dig som vill komma igång med Fortnox Lön. Du behöver inga kunskaper om programmet, men behöver grundläggade Lönekunskaper. Utbildningen är datorledd, ta med din egen bärbara dator - eller hyr en av oss!

2 500 kr

Visa alla utbildningstillfällen
För vem?

Seminariet är riktat till dig som vill lära dig hur du kommer igång med Fortnox Lön. Du behöver inga förkunskaper om Fortnox Lön utan kommer under dagen att få kunskap i hur du kommer i gång i programmet.

Syfte

Syftet är att du efter ditt deltagande i utbildningen ska ha kunskapen att starta upp i Fortnox Lön och kunna skapa löneköringar och hantera lönerelaterade händelser som sker i ett litet företag under ett år.

Kunskaper och erfarenhet

Grundläggande kunskaper inom Lön. Inga krav på kunskaper om Fortnox Lön.

Innehåll

Vi går igenom de viktigaste funktionerna för att starta upp i Fortnox Lön. Vi skapar lönekörningar, hanterar semester, Kontrolluppgift etc.

Mål
När du gått utbildningen ska du ha kunskapen att starta upp och hantera lönen för ett mindre företag i Fortnox Lön.
Bra att veta

Utbildningen är ett datorlett programseminarium. Under dagen går vi igenom funktioner i Fortnox program. Övningsuppgifter sker via din egen dator. Observera! Ta med egen dator eller hyr en av oss! Vill du hyra dator, kontakta oss för Prisuppgift!
I seminarieavgiften ingår förmiddagsfika, eftermiddagsfika samt lunch.

Frågor?

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post sales@fortnox.se

Utbildningstillfällen
Stad Datum Tid Plats Pris