• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

50 000 användare kan inte ha fel

Publicerad den 10 oktober 2010
Kategori VD-ord Jan

Så har vi på Fortnox passerat ytterligare en milstolpe. Häromdagen köptes användarlicens nummer 50.000 på ett Fortnox-program.


Fler och fler upptäcker att genom att arbeta med Fortnox program i ”molnet” slipper man många bekymmer med programinstallationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering. Istället vinner man fördelar som exempelvis att kunna samarbeta och dela program och information med vem som helst, eller att kunna sätta sig vid vilken internetansluten dator, handdator eller mobiltelefon som helst och logga in till sina program och sin information. Effektivitet, flexibilitet och nya samarbetsmöjligheter är några av de fördelar som uppenbarar sig.


Under hösten arrangerar vi på Fortnox en roadshow på 16 orter runt om i Sverige, där vi bland annat visar på alla fördelar med att arbeta med Fortnox program.


För ett par veckor sedan var det premiär, och responsen blev fantastisk. En man kom fram efter första föreställningen och sa spontant ”Detta är ju fantastiskt. Varför arbetar inte alla såhär?”. Det är en helt befogad fråga, och det får mig att inse att vi måste bli bättre på att verkligen kommunicera alla fördelar på ett pedagogiskt sätt och i ökad omfattning. Trots allt är det ju fortfarande många som slentrianmässigt fortsätter att arbeta med lokala program och därigenom utsätter sig för onödiga bekymmer och missade möjligheter.


Under vintern kommer vi att lansera ett nytt affärsområde för Fortnox, Fortnox Utbildning. Här kommer vi att erbjuda våra kunder och andra olika typer av kurser och seminarier, i klassrum och seminariesalar samt naturligtvis via internet. Utbudet av utbildningar kommer, åtminstone till en början, att vara fokuserat på våra egna program och angränsande ämnen.

På utvecklingssidan arbetar vi för högtryck med en ny version som kommer att släppas första veckan i januari. Här kommer mängder av nyheter och förbättringar i våra program att finnas med.


Hör gärna av dig till mig med dina funderingar och synpunkter kring oss och våra program. Du når mig enklast via e-post jens.collskog@fortnox.se.