• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Höstens nyheter

Publicerad den 25 augusti 2010
Kategori VD-ord Jan

Du som använder våra program ska känna dig säker på att våra program hålls uppdaterade och att vi kommer med nya produkter och tjänster som fungerar bra tillsammans med de redan befintliga. Att hitta allt från samma leverantör betyder också att man lär sig ett visst sätt att arbeta och att enkelt flytta data mellan programmen.

Snart är det dags för lansering av både nya program och nya funktioner i de befintliga programmen. I sommar kommer nya versioner av våra program. Som vanligt sker allt på våra servrar och du behöver alltså inte bekymra dig om att själv göra något.


Här är en del av nyheterna:


•    Anläggningsregister
•    Ny version av Arkivplats, med möjlighet att koppla bilder till leverantörsfaktura/verifikat
•    Ny vy för checkavstämning
•    Prisuppdatering av utpriser i artikelregistret
•    Möjlighet att skicka kundfakturor som e-fakturor och EDI-fakturor


Den nya versionen av Arkivplats är helt omgjord och har betydligt mer lagringsminne, 1 Gb, som enkelt kan utökas. Bland annat kan skannade dokument, t ex fakturor lagras på ett smart sätt genom att använda en modern kopiator/skanner som skickar dokument via e-post direkt till en mapp i Arkivplats.


Pappersfakturor dominerar fortfarande men att skicka elektroniska fakturor kommer att bli allt vanligare i framtiden. Vissa kunder kräver redan nu att deras leverantörer ska använda sig av den här sortens fakturor för att få en effektiv hantering. Fortnox presenterar nu en kostnadseffektiv lösning.


I mitten av juni kommer du att få information på vår hemsida och kunna se en filmad demonstration av nyheterna. Liksom våra instruktionsfilmer läggs den här också ut på Youtube.

Under senhösten kommer vårt löneprogram. Det är efterfrågat av många som ser de stora fördelarna med att ha all sin administration webbaserad. I vanlig ordning arbetar programmet i samma databas som övriga program.


Det här är en del av vad vi har att bjuda på under resten av året. Sedan har vi förstås en del saker som vi ännu så länge håller för oss själva!


Jan Älmeby, VD Fortnox AB

jan.almeby@fortnox.se